Drôme bedden

Slapen in Zuid franse sferen

Dromen zijn bedrog” zegt men. Deze Drôme is werkelijkheid. Drôme is een nieuw slaapconcept met gevoel en charme. Scandinavisch slapen in een combinatie van Romance en Ambiance uit Zuid Frankrijk.  Het “Joi de Vivre” in uw slaapkamer. Genieten van sfeer, warmte en kwalitatief hoog vakmanschap betreffende uw Drôme.Maatwerk
De Drôme wordt u aangeboden in zeven Back to Basic kleuren. De stoffen die hiervoor gebruikt worden zijn zuivere katoenen stoffen met een hoog aaibaarheids gehalte.
De afwerking van de Drôme bestaande uit, het exclusieve hoofdbord, geavanceerde doorontwikkelde pocketveer matrassen en een boxspring voorzien van pocketveren. De luxe accessoires waaronder o.a. Hocker, Pouf en kubussen zijn van een ongekende kwaliteit.

Toppers
Drôme biedt u een ongekend hoog aantal mogelijkheden in slaapcomfort aan. Dit wordt o.a. verkregen door diverse opdekmatrassen. De zogenoemde Toppers.
Drôme toppers van puur Paardenhaar, Zuivere Latex, Visco elastisch traagfoam en zéér luxe HR schuimen. Tevens kan er een keuze gemaakt worden uit een anti allergische of een behaaglijk zuivere natuurwollen afdekking.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist