Boxspring Fier van Avek

Design ontmoet comfort.

Avek introduceert de nieuwe boxspring Fier! Fier is een ander woord voor trots. En dat zijn wij op dit nieuwe bed. Samen met vormgever Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan aansprekende vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

Doordacht design
Boxspring Fier is een fraaie boxspring met een aantal unieke designelementen. Het bed wordt gedragen door opvallende poten, uitgevoerd in de kleur ‘black chrome’, met een hoogte van 15 cm. De box heeft een kenmerkende ranke plint, wat samen met de zwevende achterwand bijdraagt aan een lichtvoetig karakter en een luchtige uitstraling. Een praktisch voordeel van de iets hogere bedpoten en de zwevende achterwandmontage is dat je gemakkelijker kunt schoonmaken onder je bed, en dat is wel zo prettig. Daarmee biedt Boxspring Fier doordacht design, waarvan je zowel overdag als ’s nachts geniet.

Extra ademend, extra comfortabel
Boxspring Fier zorgt voor optimale ventilatie door integratie van een dwarsgespannen spiraalbodem in de box. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat je bed optimaal ‘ademen’. Een goede ventilatie is erg belangrijk voor de kwaliteit van je nachtrust. In een goed doorlucht bed hebt je minder snel een klam gevoel, je slaapt prettiger en je ontwaakt heerlijk fris! Daarbij is een droog en fris bed niet alleen comfortabeler, het gaat ook nog eens langer mee.

Boxspring Fier is vanaf september 2018 verkrijgbaar in een groot aantal maatvoeringen en stoffen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist