Bedden van Auping

Lekker slapen in een SuperSkybox met Auping


In de Amsterdam ArenA een spannende voetbalwedstrijd of een weergaloos concert beleven en dan niet naar huis hoeven? Dat kan. Want Auping heeft een skylounge in de ArenA omgetoverd tot een SuperSkybox. Een super de luxe hotelkamer met badkamer en alle comfort. Voor het onovertroffen slaapcomfort zorgt de Auping tweepersoons Superbox-boxspring. Ook verder ontbreekt het aan niets: de LCD-televisie, de goedgevulde minibar. En . . . het fenomenale uitzicht op de wereldberoemde grasmat van de Amsterdam ArenA . Een droom, zelfs als je wakker bent.

 

 

Eerste hotelkamer in Nederlands voetbalstadion
De Auping SuperSkybox bevindt zich op de tweede ring, in een van de hoeken van de Arena. De skylounge beschikt over een privé-tribune, biedt plaats aan twintig personen en is, behalve voor het genieten van een wedstrijd of concert, ook geschikt voor het houden van vergaderingen in een niet alledaagse omgeving. Deze bijzondere hotelkamer is uniek in Nederland. De hotelkamer is via de Amsterdam ArenA ook apart te boeken.

 

 

 

Over Auping

Koninklijke Auping bv is een Nederlands bedrijf met vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon ruim honderd jaar geleden als smederij in Deventer. Het bedrijf specialiseerde zich al snel in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen bij, en zo ontwikkelde Auping zich in de loop der jaren tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met een maximale ondersteuning,

ventilatie en verstelbaarheid. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping-comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.

Kijk voor meer informatie op: www.auping.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist