Avek spiraalbodems

Inventa


AVEK introduceert InVenta, een nieuwe generatie spiraalbodems die doordachte vormgeving en weldadig bedcomfort combineren in een uniek bedsysteem. InVenta bedbodems zijn door hun veerkrachtige dwarsgespannen spiraalnet niet alleen zeer comfortabel, maar zorgen via de extra open structuur ook voor een prettig en gezond bedklimaat.

 

 

Onovertroffen ventilatie

De InVenta bodem is misschien wel de best ventilerende bedbodem ter wereld. De bedbodem heeft een zeer open structuur, waardoor maar liefst ca. 87% van de bodem vrij kan ‘ademen’. Het belang van een goede ventilatie is evident: een mens verliest gemiddeld een kwart tot een halve liter vocht per nacht. Een goed ventilerend bed is hygiënischer en geeft minder aanleiding tot allergische reactie door bijvoorbeeld huisstofmijt. Slapen op een InVenta bedbodem is de beste garantie voor wat wij een ‘optimaal bedklimaat’ noemen: een gezond en prettig aanvoelend bed.

 

IZS, comfort op maat

Individual Zone Support (IZS) is een nieuw maatsysteem van AVEK, waarbij de spiraalbodem eenvoudig kan worden afgestemd op eigen gewicht en lichaamsbouw. Met de IZS elementen creëer je zones die ca. 25% extra ondersteuning bieden. Bij een wat zwaardere lichaamsbouw of een ongelijkmatige verdeling van lichaamsgewicht corrigeert IZS de lichaamshouding. IZS draagt daardoor bij aan een betere houding en ondersteuning.

 

Hollands design

Elke InVenta bodem wordt gedragen door een fraai gestileerd designframe. Aan het sterke frame worden in een handomdraai de bedpoten bevestigd. Daarmee ontstaat een compleet ‘stand-alone’ bed, dat naar wens uitgebreid kan worden met bijzondere accessoires. Zoals de opvallende achterwand Pure, een ontwerp van studio Kommerkors.

 

Uiteraard is Inventa leverbaar met bijpassende AVEK matrassen, die opgebouwd zijn rond een kern van hoogwaardige pocketveren. De verkoelende Coolplus® tijk en materialen als 3D Spacer Fabric en Talalay latex versterken het ventilerende vermogen van het bed, en bieden in combinatie met de InVenta bedbodem een perfecte ondersteuning.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist