Avek Boxsprings

Noflik

Bedden met topmatrassen zijn inmiddels een bekend verschijnsel in de Nederlandse beddenmarkt. En terecht. Een topmatras is niet alleen zeer comfortabel en hygiënisch, maar is door zijn geringe gewicht en dikte ook makkelijk te keren en op te maken.Speciaal voor het Noflik boxspringprogramma heeft AVEK nu een topper in broekmodel ontwikkeld: deze topmatras is gesplitst aan de bovenzijde en aaneengesloten vanaf de heup naar de benen. Hierdoor zijn bij tweepersoonsbedden de rugdelen individueel verstelbaar, zonder dat er sprake is van een hinderlijke naad. De broektopmatras is daarmee uitermate geschikt voor liefhebber van de bekende lepeltje-lepeltje houding, die ook willen genieten van het gemak van een verstelbaar bed.

Naast de broektopmatras heeft AVEK een nieuwe achterwand toegevoegd aan het Noflik programma. De Wâld kenmerkt zich door de opvallende grove steek aan de zijkant van het hoofdbord. Achterwand Wâld is een ontwerp van Hans Daalder, en sluit goed aan bij het rustgevende ‘buitenleven' gevoel dat zo kenmerkend is voor Noflik.

Over Noflik
Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. En dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis voor ontspanning en een goede nachtrust. Noflik boxsprings- en (top)matrassen kenmerken zich door een heldere vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De drie unieke comfortlagen (boxspring, pocketveringmatras en topmatras) zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen, en staan garant voor een gebalanceerde én duurzame ondersteuning. Noflik is een product van AVEK uit Surhuisterveen (Frl).

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist