Auping bedden

Nieuwe kleuren in de slaapkamer

Het Nederlandse Auping introduceert vijf eigentijdse kleuren binnen de collectie bedmodellen. De kleuren, geïnspireerd op de natuur, staan voor rust, evenwicht, energie, groei en ontspanning. Met forest green, clay, Coral red, cool greyen warm greybrengt Auping de schoonheid en kracht van de natuur in de slaapkamer,voor een gezonde nachtrust en een energieke dag.
Energie en ruimte
De trendkleur groen komt van alle kleuren het meeste voor in de natuur. Denieuwe Aurondekleuren forest greenen clay staan voor groei en ruimte. Het zijn levendige kleuren die ontspannend werken en frisheid en energie geven. De bedkleuren zijn eenvoudig te combineren met groen getinte Auping dekbedovertrekken als Irregular, Solaren Zaza Zoom. Auping staat voor totaal design in de slaapkamer: de kleuren van de bedtextielcollectie matchen de kleuren van de bedden, waardoor er altijd passende dessins zijn.

Kracht en warmte
Rood is een krachtige, vrolijke kleur die energie geeft. Rode tinten stralen warmte en intimiteit uit. De nieuwe kleur coral red voor de Essentialis een levendige rode kleur die vooral esignliefhebbers aanspreekt. Een statement in de slaapkamer, die het design van het bed extra laat spreken. Coral redis mooi te combineren met rozerood bedtextiel als Chambraycoral voor een tonaal effect, waardoor het bed zich als een eiland in de ruimte vormt.

Rust en balans
De kleuren cool greyen warm greyzorgen voor een rustige basis in de slaapkamer met een kalme en veilige sfeer. De twee grijstinten zijn neutrale kleuren, die goed combineren met natuurlijke en stoere materialen als wol, leer, staal en hout. Cool greyen warm greyvoor de Essential, Matchen Aurondezijn goed te combineren met sprekende maar ook met ingetogen dekbedovertrekken zoals de Chambray grey.

De nieuwe kleuren zijnvanaf september 2016verkrijgbaar bij Auping Plaza's en geselecteerde Auping dealers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist