Auping bedden

onderscheiden om duurzame bedrijfsvoering

Koninklijke Auping bv mag zich als eerste beddenfabrikant ter wereld een Cradle to Cradle organisatie noemen. De Nederlandse beddenfabrikant is dinsdag 27 november onderscheiden met een Cradle to Cradle Organization Charter. Dit is een bezegeling op de bijzondere bijdrage van Auping aan de ontwikkeling van het Cradle to Cradle principe in hun bedrijfsvoering.Aart Roos, CEO bij Auping en Prof. Dr. Michael Braungart, een van de grondleggers van het Cradle to Cradle principe, ondertekenden de Cradle to Cradle Organization Charter in de nieuwe Auping Plaza in het prestigieuze Stilwerk in Hamburg. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Auping onlosmakelijk met het productieproces verbonden. De Nederlandse beddenfabrikant heeft zich ten doel gesteld om al zijn producten de komende jaren volgens het Cradle to Cradle principe te ontwerpen en produceren.

Eerste Cradle to Cradle bed De onderscheiding is voor Auping een bekroning op hun werk. “We zijn erg trots dat wij door het EPEA zijn bekroond voor onze bijdrage aan het Cradle to Cradle principe. Als eerste Cradle to Cradle beddenfabrikant vinden we het erg belangrijk dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed wordt geslapen op onze Auping bedden,” aldus Aart Roos, CEO van Auping. De beddenfabrikant uit Deventer investeert al langer in een duurzame toekomst. Zo is de Auping Essential dit jaar als eerste bed ter wereld volledig Cradle to Cradle gecertificeerd. In samenwerking met afvalverwerker Van Gansewinkel neemt Auping oude matrassen retour, welke weer dienen als grondstof voor nieuwe producten.

Sinds april 2010 werkt Auping samen met EPEA (Environmental Protection Encouragement Agency), het wetenschappelijk Cradle to Cradle-instituut van Prof. Dr. Michael Braungart. “Bedrijven als Auping zijn voorlopers van onze Cradle to Cradle filosofie,” zegt Prof. Dr. Michael Braungart. “De ondertekening van het Organization Charter is een blijk van waardering voor de prestaties, kwaliteit en toekomstplannen van Auping om hun bedrijfsprocessen volledig Cradle to Cradle in te richten. We hopen dat Auping een voorbeeld is voor andere organisaties, zodat de Cradle to Cradle gedachte de komende jaren nog meer navolging krijgt.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist