Prominent relaxfauteuils

Ontworpen door Frans Molenaar

Nederlands bekendste couturier Frans Molenaar maakt voor het eerst de vertaalslag van couture naar fauteuils. Op verzoek van Prominent heeft hij een collectie comfortabele fauteuils ontworpen. Deze collectie is herkenbaar aan de opvallende kleurencombinaties, de ‘piping’ en het comfortabele design. Zo komen vorm – het moderne design van Frans Molenaar – en functie – zitten en relaxen met de kwaliteit van Prominent – samen.


Frans Molenaar opende in 1967 zijn couturehuis in Amsterdam. Elk halfjaar toont hij zijn nieuwste collectie. Dit voorjaar voor de 97e keer. Zijn signatuur zit vooral in het gebruik van contrasterende piping (biezen) die uiteraard ook verwerkt is in deze collectie. Dankzij de speciale kleurencombinaties vallen de stoelen direct op en zijn ze een eyecatcher in elk interieur.

“Voor beide partijen is dit een unieke samenwerking”, zegt Diana Kuiper, Category Manager bij Prominent. “Wij werken voor het eerst samen met een bekende ontwerper. Bovendien ontwierp Frans Molenaar niet eerder fauteuils. We zijn dan ook erg trots op deze bijzondere collectie. Het resultaat: een lijn comfortabele stoelen die elk modern interieur perfect aanvullen.”

Frans Molenaar: “Lekker zitten wil iedereen. Dat was voor mij de reden om me in de wereld van het zitcomfort te verdiepen. Een wereld die veel raakvlakken heeft met de modewereld. Het gaat in beide gevallen om de schoonheid van vorm en kleur, zonder het comfort uit het oog te verliezen.”

Op donderdagmiddag 8 mei 2014 vond de officiële introductie plaats van de Prominent-relaxfauteuils, ontworpen door Frans Molenaar. In de Amsterdamse salon van de ontwerper zelf onthulde hij enkele van zijn comfortabele stoelen in aanwezigheid van de Nederlandse pers.

Over de fauteuils
Net als de couture van Frans Molenaar zijn de moderne fauteuils in de Frans Molenaar-collectie op maat verkrijgbaar en bieden dus voor ieder wat wils. De klant heeft de keus uit een scala van leersoorten, kleuren en maten. De kleurencombinaties zijn zwart/wit, wit/zwart, rood/grijs, geel/rood, groen/beige en blauw/lichtblauw.

Daarnaast heeft elk model standen voor verschillende functies, zoals relaxen, zitten en liggen. De meubellijn is speciaal gemaakt voor mensen die waarde hechten aan design en die op zoek zijn naar optimaal comfort. De Frans Molenaar-collectie is verkrijgbaar vanaf week twintig in de filialen van Prominent.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist