Jori

Daydreamer

In 2019 lanceerde JORI in Milaan de revolutionaire Daydreamer relax. Omwille van zijn afgeronde, organische contouren brengt Daydreamer een totaal nieuw beeld van de klassieke relax, die gekenmerkt wordt door een eerder strakke, koele belijning. De opvallend vernieuwende Daydreamer relax kent onmiddellijke bijval van de designliefhebber, wat hem vandaag de meest succesvolle aanwinst van de JORI-relax collectie maakt

Met dit succes kan de uitbreiding van de familie dan ook niet uitblijven. Al vlug komen twee nieuwe telgen de familie vervoegen, de Daydreamer armchair en sofa.

Vandaag maakt JORI het familieportret af met de nieuwe Daydreamer lounge chair. Ontwerper Joachim Nees is erin geslaagd om een harmonieus duo op papier te zetten, dat dezelfde vloeiende en omarmende belijning heeft, die zo typisch is voor de Daydreamer familie. Het design van de poef sluit naadloos bij de lounge aan en geeft het tweetal een bijzonder harmonieuze uitstraling.

Met de handige hendel onderaan de zetel kan je de positie van de rug traploos verstellen, om zo de ideale comfortpositie te bepalen. Loungen krijgt hiermee een dynamische dimensie.

Net zoals de volledige JORI-collectie is de Daydreamer lounge met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in Belgi√ę en is hij verkrijgbaar in de volledige leder-en stofcollectie van het merk. Combi-bekleding mogelijk. Daydreamer lounge staat op een 4-teensvormige poot die in de JORI-standaard lakken beschikbaar is.

Over Jori
De JORI signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte JORI in 1963 vanuit een duidelijke missie: het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meeste hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Op heden is JORI uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap.

Kijk voor meer informatie op https://www.jori.com/nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist