JASNO houten jaloezieën

Nieuwe kleuren

JASNO introduceert nieuwe kleuren voor houten jaloezieën (blinds). Naast de bestaande wittinten, zwart en beitskleuren is er nu ook een aantal populaire en trendy interieurkleuren aan de collectie toegevoegd.
Verfrissende grijstinten
Laat u verleiden door het zachte beige-grijs van de kleur 'Chai', kies juist voor een opvallende kleur als 'Stone Grey' of 'Clay' of maak indruk met houten jaloezieën in de prachtige kleur 'Taupe'. Samen met de populaire kleur 'Rustic Grey' biedt JASNO nu een palet aan modieuze interieur kleuren voor houten jaloezieën.

RAL- en NCS-kleuren
Naast de JASNO kleurencollectie is het ook mogelijk om houten jaloezieën te bestellen in vrijwel alle RAL- of NCS-kleuren. Zo kan de houten jaloezie in precies dezelfde kleur als bijvoorbeeld de muur of de vloer besteld worden. Een unieke finishing touch!

Combineer jaloezieën met shutters
Houten jaloezieën van JASNO zijn uitstekend te combineren met shutters. Zowel de jaloezieën als de shutters zijn leverbaar in 50mm en 63mm lamelbreedte. En met de nieuwe kleurencollectie sluiten ook de kleuren van de shutters en blinds prachtig op elkaar aan.

Advies van een specialist
De nieuwe kleuren houten jaloezieën zijn vanaf nu te bestellen bij een van de vele JASNO dealers. Deze dealer kan perfect adviseren in de mogelijkheden en kleuren voor houten jaloezieën of shutters

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Raamdecoratie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist