Hoe kiest u de juiste raamdecoratie?

We geven u wat tips

Een goede sfeer in uw woning brengen, doet u onder andere met de juiste verlichting. Maar naast sfeerlicht in de avonduren, maakt u overdag waarschijnlijk ook gebruik van het binnenvallend zonlicht. Met gordijnen, lamellen en jaloezieën kunt u de lichtinval zo regelen dat het prettig in huis is. De juiste keuze raamdecoratie is afhankelijk van uw smaak en behoefte en vraagt toch enig informatie vooraf. De keuze is enorm en is afhankelijk van uw budget en wensen. Hieronder bespreken we een aantal mogelijkheden.

De houten jaloezieën
Als u kiest voor houten jaloezieën als raamdecoratie dan krijgt u duurzaamheid, onderhoudsgemak en de elegantie en warme uitstraling van hout. Dit type raamdecoratie is zeer geschikt als sfeerbepaler door het reguleren van het zonlicht. Het is te krijgen in verschillende houtsoorten, van eiken tot mahonie en in diverse tinten. Houten jaloezieën zijn niet geschikt voor vochtige ruimtes.

Het duo rolgordijn
Als u echt sfeer in huis wilt hebben, kiest u voor duo rolgordijnen. Dit type raamdecoratie bestaat uit twee stofbanen die u subtiel over elkaar heen kunt bewegen. Deze banen bestaan uit een gekleurde en een transparante stof. Ze staan ook wel bekend als roljaloezieën. Dit rolgordijn is zowel functioneel als stijlvol. Ze zijn geschikt voor iedere kamer en zien er mooi uit van zowel binnen- als buitenaf.

De plissé gordijnen
Plissé gordijnen zijn bijzondere rolgordijnen omdat de stof opgevouwen is in plaats van opgerold. Het is een simpele en elegantie manier om de lichtinval in huis te reguleren. De plissé gordijnen zijn in diverse kleuren te krijgen en geven een chique uitstraling aan uw huis. Deze raamdecoratie is te krijgen in drie soorten van doorlaatbaarheid, van transparant tot verduisterend.

Perfect maatwerk
De perfecte raamdecoratie hangt het mooist als deze perfect op maat gemaakt is. Bij Creon wordt alles volgens uw specificaties op precies maat gemaakt. Ze fabriceren alles in eigen land en werken alleen met de beste materialen. De kleuren zijn eindeloos en mocht u twijfelen of de kleur die u op de website ziet wel in uw interieur past, bestel dan eenst een kleurstaal om het thuis rustig te beoordelen.

 

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist