Prijzenmysterie


Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Als je ingeschreven staat voor onze email nieuwsbrief krijg je niet aleen als eerste alle noviteiten op woongebied, maar speel je ook automatisch mee met ons prijzenmysterie en maak je  regelmatig kans om extra woonprijzen te winnen. Op deze pagina komen ook vaak leuke acties waarmee nog meer prijzen te winnen zijn. Klik hier om u aan te melden.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Win Vrijkaartjes voor de kijktuinen in Nunspeet: Themadag de grasstuin op zijn mooist

Wil jij gratis naar een themadag bij de kijktuinen in Nunspeet?

Op donderdag 29 september staat de themadag in het teken van een speciale grassentuin, bamboes en najaarsbloeiers. Bijna alle in Nederland voorkomende grassen en meest winterharde bamboes zijn er te vinden. Daarnaast kijken we naar het gebruik van grassen in borders, onder bomen etc.

Wat zit er inbegrepen bij uw entreebewijs? Ontvangst in het paviljoen met koffie en thee. Hier krijgt u een deskundige inleiding over het thema van de dag en een inleiding over de Kijktuinen. Onder leiding van deze deskundige ( tuinarchitect, groenontwerper ) volgt er een rondleiding. Daarna is het vanzelfsprekend mogelijk om op eigen houtje de rest van de Kijktuinen te bezichtigen.

Rondleidingen om 11.30 en 14.00 uur!

Dit keer verloten wij 5 maal, 2 entreebewijzen, via onze social media kanalen.

Hoe kunt u meespelen?

Twitter
Via twitter gaan wij een aantal vrijkaartjes verloten, volg ons op twitter via www.twitter.com/wonenwonen. Ook zullen wij regelmatig een tweet versturen met deze actie. Reetweet dit bericht en je speelt automatisch mee. 

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Win Vrijkaartjes voor de Tuinen van Appeltern

Wil jij gratis naar de Tuinen van Appeltern? Deze keer maak je 3 keer kans om een kaartje te winnen. We verloten 5 kaartjes aan mensen die staan ingeschreven voor de nieuwsbrief, 5 kaartjes via Facebook en 5 kaartjes via Twitter.

Kans 1: via de nieuwsbrief
Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief en vervolgens de puzzeloplossing gratis insturen. Stuur het woord "appeltern" in als puzzeloplossing via de pagina informatie aanvragen.

Kans 2: via Facebook
Ga naar het prikbord van onze facebook pagina en geef aan dat je graag naar de Tuinen van Appeltern wilt gaan.

Kans 3: via Twitter
Ook via Twitter verloten we 5 kaartjes. Volg ons nu op twitter en maak automatisch kans op vrijkaartjes voor de tuinen van appeltern. Iedereen kan winnen. Zowel nieuwe en oudere volgers.  zie twitter.com/wonenwonen

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

WIN EEN SHAKE WEIGHT

Wil jij kans maken op een gratis Shake Weight? WonenWonen.nl verloot een exemplaar Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief en vervolgens de puzzeloplossing gratis insturen. Stuur het woord "Shake Weight" in als puzzeloplossing via de pagina informatie aanvragen.

De shake Weicht is tevens te koop bij wonenshop.nl

Je kunt nog steeds meespelen, de winnaar is nog niet bekend.