Voor ieder schilderij

een ophangset

Ben jij ook zo gek op die workshopavonden waarbij je zelf een schilderij maakt? Je kent ze wel: de dikke dames of de koeien. Supervrolijke kleuren en leuk om te doen. Eigenlijk wil je ze allemaal ophangen en dat kan!
Voor elk schilderwerk een ophangset kopen is niet nodig met een handig ophangsysteem.

Voor beginners
De workshops schilderen voor beginners is een aanrader voor mensen die zelf wel willen schilderen maar denken dat niet te kunnen. En omdat je met een kunstwerk naar huis gaat, is het leuk om te weten dat je het ook nog eens eenvoudig op kunt hangen thuis. Al wil je elke week een schilderij maken! Een flexibel ophangsysteem maakt dat je niet elke keer gaten hoeft te boren. Voor het schilderen is niet elke keer een workshop nodig: als je het eenmaal in de vingers hebt …

Ophangen en verwisselen
Je monteert eenvoudig een rail aan de bovenkant van de wand of aan het plafond. Hier kun je naar hartenlust kunst aan ophangen. En die kunstwerken met regelmaat verwisselen of verschuiven. Superhandig, omdat je met dit systeem weer eens iets anders op kunt hangen. Ook als je zelf niet van schilderen houdt, kun je met regelmaat iets nieuws kopen, zonder wakker te liggen over het boren van wéér nieuwe gaten in de muren.

Time for a change!
Ben jij ook gek op het verschuiven van je meubels? Komt de rest van je gezin thuis en staat de eethoek op een andere plek? De tv is naar de andere kant van de kamer gesleept en de bank is met die versleping meegegaan. Het verhangen van je schilderijen was daarin altijd een vervelende bijzaak. Met een flexibel ophangsysteem behoort dat tot het verleden. Een kwestie van schuiven en alles hangt weer op de goede plek!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist