Troika puzzels

Concentreer je op het wezenlijke

Een werkdag gaat vaak gepaard met tempo, hectiek en stress. Toch is het belangrijk om af en toe te pauzeren en je doelen niet uit het oog te verliezen. Een kleine time-out om bij te komen helpt hierbij zodat je de kracht weer vindt om je te motiveren. De fascinatie en de kracht die de INUKSHUK uitstraalt kun je nu vanaf het bureau aanschouwen, de 5 magnetische stenen brengen weer rust in je dag. Van de INUKSHUK van Troika kun je een modern kunstwerk maken, een foto- of notitiehouder of je kunt hem gebruiken voor het opbergen van paperclips - door de magnetische stenen gaat dit perfect. De INUKSHUK van Troika is een puzzel en multifunctioneel kantoorartikel inéén.

Een INUKSHUK is een richtingaanwijzer of mijlpaal, gemaakt van een stapel stenen die wordt gebruikt door de Inuit uit het Canadese noordpoolgebied en speelt een belangrijke rol bij het navigeren over de toendra.
Op kantoor dient Troika's INUKSHUK tevens als een gids, hij helpt je te ontspannen in drukke tijden en zorgt er daardoor voor dat je het juiste pad 'bewandelt'.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist