Stop met vergrijzing van de straat

‘regenpijpsheets’

 

Architecten houden voor de bouw van woningen rekening met duurzaamheid en degelijke uitstraling van het huis, door het gebruik van materialen als steen, hout, kunststof, etc. Echter blijft de regenpijp in alle gevallen een ondergeschoven kindje en zodoende een storende factor in het aangezicht van een woning. Daar brengt RegenpijpDesign vanaf nu definitief verandering in ...! Zij verkopen 'regenpijpsheets', gemaakt van een geheel nieuw ontwikkeld, soepel, sterk en kwalitatief hoogwaardig kunststof, dat zich snel en eenvoudig aan laat brengen op de regenpijp, met een verbluffend resultaat! Er is keus uit 15 originele en verrassende dessins.
De sheets worden geleverd met een standaard afmeting van 100 x 25 cm, gebaseerd op standaard regenpijpen, met een buitenmaat diameter van 8 cm.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist