Sofa.com

Hip slapen in 2011

Zonder goed bed, geen goede nacht. Bij sofa.com weten we hier alles van. Zo liggen onze banken al heel comfortabel. Maar omdat je nu eenmaal niet altijd op die bank in slaap wilt vallen, leek het ons net zo prettig om onze bedden met dezelfde beste materialen vorm te geven. En om het nog mooier te maken geeft ieder bed de garantie op een fijne droom.

  

Romantic dreams

In 2011 is het tijd voor romantische dromen. Prinsen op witte paarden. Koetsen en baljurken. Diner bij kaarslicht. Zachte kleuren komen terug in de slaapkamer, verschillende soorten stoffen worden gecombineerd (fluweel, kant, zijde). We zien bedden in barokstijl met hoge rug en noppen. Op het bed zien we een overvloed aan kussens, mooie spreien in zachte pastelkleuren en dessins. En aarzel niet om verschillende dessins met elkaar te combineren. Zolang je één basiskleur kiest, is niets te gek.

  

Urban dreams

Droom je ook graag over mooie reizen en steden? In 2011 kan het volop. In de slaapkamer voeren wit en lichte kleuren de boventoon, in combinatie met enkele accentkleuren. We zien strakke en symmetrische vormen terug. Dessins komen voor, maar met mate. Belangrijk is dat de kamer rust uitstraalt, zodat je helemaal ontspannen kan wegdromen bij de Eiffeltoren...of dat fijne Italiaanse lunchtentje. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist