Philips Dynalite

kleine alleskunner

De DTP100 kleuren touchscreen uit de Revolution serie van Philips Dynalite is een eenvoudig en gemakkelijk te bedienen aanraakscherm dat de gebruiker in staat stelt om details van zijn omgeving te beheren, zoals verlichting, jaloezieën, rolluiken, audio/video, temperatuur enz.Met een tik op het LCD-scherm van de DTP100 kleuren touchscreen kan men in een handomdraai eenvoudig sferen activeren. Van koel en zakelijk naar warm en feestelijk, of van licht en ruimtelijk naar schemerig en romantisch. Door middel van sliders (faders) kunnen deze eventueel handmatig worden aangepast. De ingebouwde logica en tijdklok stellen de gebruiker ook in staat schema's te configureren en de volgorde van gebeurtenissen aan te passen. De gebruiker behaalt op deze manier het gewenste niveau voor comfort en sfeer.

Het scherm van de DTP100 heeft een afmeting van 10,8cm diagonaal (4,3" inch) en een schermresolutie van 480 x 272 met 16-bits kleurdiepte. Deze hoge kwaliteit zorgt voor superieure beelden van de controlepagina's en de weergave van de nodige knoppen, faders, plattegronden en pictogrammen. Door de ingebouwde speakers en microfoon kan het scherm gekoppeld worden aan een video intercom systeem. De pagina's kunnen gemakkelijk worden aangepast met de touchpanel-editor software of met een standaard programma zoals Macromedia Dreamweaver. JavaScript wordt volledig ondersteunt.

De DTP100 kan ook goed gebruikt worden in locaties zoals boardrooms, ateliers, clubs, restaurants en in het bijzonder high-end residentiele toepassingen. De DTP100 is bijzonder effectief voor bijvoorbeeld internationale hotels waarbij informatie in verschillende talen via het touchscreen verstrekt kan worden.

Het touchscreen is mooi in te bouwen in de muur en standaard voorzien van een RVS front.
Deze is eenvoudig te verwisselen en kan zo gekoppeld worden aan een breed scala van architectonische afwerkingen. De DTP100 is hiermee een waardevolle aanvulling geworden op het assortiment bedienpanelen uit de Revolution serie van Philips Dynalite. Informatie is aan te vragen bij uw dichtstbijzijnde Dimension dealer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist