Fietsendrager test

Wat is het beste model

Iedereen die met de auto op vakantie wil gaan en graag zijn fiets wil meenemen heeft er een nodig, en het hoeft helemaal niet zo duur te zijn!

Soorten
Er zijn meer dan genoeg stevige en betaalbare modellen voor zowel je trekhaak, Dak als voor de achterklep, Onze winnaar van de test is de Thule Easyfold 933, deze zal worden bevestigd op de trekhaak met een laadvermogen van 60 kilo, dit betekend dat je er zelfs 2 elektrische fietsen op kan plaatsen!

Op vakantie met de fiets
Of het nou op de camping in Zeeland is of aan de kust van Spanje, het blijft een heel stuk leuker om op vakantie te fietsen dan thuis. Naast dat je met fietsdragers gemakkelijk je fiets kan meenemen is het ook nog eens super sportief om te fietsen op je vakantie!

Bevestigen van de fiets
Een belangrijk onderdeel van een goede fietsendrager is hoe je het moet bevestigen aan je fiets. Een framebevestiging kan er nog zo mooi uit zien met zachte grijphendels maar ook daarmee kan je beschadigingen aan je fiets krijgen als je fiets van bijvoorbeeld carbon is gemaakt. Mocht je een normale stalen of aluminium fiets hebben dan hoef je je hier zeker geen zorgen over te maken

Kogel
Plaats je fietsen op de trekhaak, dan heb je rekening te houden met de maximale kogeldruk. Dit is de maximale verticale last die de trekhaak/kogel in kwestie kan hebben. De kogeldruk wordt onder vermelding van “Max. Vertical Load” op het typeplaatje van de trekhaak geduid. Gelukkig is dit heel makkelijk te controleren.

Kijk voor meer informatie op https://www.wielrenner.eu/fietsendrager-test/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist