Fatboy

Van living naar fashion


Met de introductie van een compleet nieuwe tassenlijn verlegt Fatboy® haar grenzen van living naar fashion en lifestyle.

 

Fatboy® heeft samen met de Dutch design Groep DEMAKERSVAN een zeer complete en unieke serie tassen ontworpen die net als de andere Fatboy producten opvalt door de no-nonsense strategie.

 

DEMAKERSVAN wordt erkend als één van de meest toonaangevende jonge internationale designers met opdrachtgevers over de hele wereld. Werk is inmiddels aangekocht door MoMA (Museum of Modern Art New York) en het Victoria & Albert Museum in London.

 

Centraal bij de tassen staat het contrast van nieuwe productietechnieken zoals verlijmen, materialen en stoffen

in combinatie met bestaande elementen uit werkkleding, extreme sporten en luchtvaartindustrie. Denk aan ritsen uit de duikerswereld, veiligheidsgordels en parachutegespen, maar ook echte schoenzolen in de maten XS, S, en

M  die fungeren als bodem en geruisloos klittenband. Verder is er bijzondere aandacht voor een zeer gedetailleerde afwerking

en ook de binnenkant is niet vergeten.

   

De serie omvat 7 individuele Fatboy® Bags.


Kijk voor meer informatie op: www.fatboy.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist