espresso apparaat van De'Longhi

Echte Italiaanse Espresso


Goed nieuws voor koffieliefhebbers: De’Longhi lanceert met de EC270 een gloednieuw espresso apparaat waarmee je, in een handomdraai echte Italiaanse espresso zet. De ronde vormen geven het toestel extra pit. Het espresso apparaat is dan ook een leuk geschenk - om te geven of om zelf te krijgen - voor wie van een lekker kopje koffie houdt.

 

De EC270 is uitgerust met een roestvrijstalen boiler en functioneert met een pompdruk van 15 bar, een must voor echte espresso. Een ander kenmerk van echte espresso is de crèmelaag. Dankzij een speciale filterhouder met 2 “Super Crema”-filters voorziet de EC270 elke espresso van een perfecte crèmelaag.

 

Espresso zetten met een ESE-serving is kinderspel. Elke serving bevat de juiste hoeveelheid koffie,  op de juiste manier gemalen en stevig aangedrukt tussen twee milieuvriendelijke filterpapiertjes. Bij voorkeur aan gemalen koffie, kies dan voor

échte espressokoffie met de juiste maalgraad. De gemalen koffie wordt aangedrukt met de aanstamper die in het toestel geïntegreerd zit.

 

Met behulp van het cappuccinosysteem, dat melk opschuimt met de perfecte mix van stoom, water en lucht, kan in een handomdraai een cappuccino volgens de regels van de kunst gemaakt worden.

 

De EC270 is uitgerust met een RVS boiler die na elk gebruik automatisch geleegd wordt. De hoeveelheid stoom kan apart geregeld worden. Het transparante, uitneembare waterreservoir kan 1 liter bevatten.

 

Geen echte espresso zonder voorverwarmde kopjes. De EC270 is voorzien van een warmhoudplaat die de kopjes op de juiste temperatuur brengt en houdt.

Kijk voor meer informatie op: www.delonghi.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist