De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam

20 t/m 28 februari 2016

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! In 2016 vindt deze plaats van 20 t/m 28 februari. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 11.00 uur – 22.00 uur. Van woensdag 24 februari tot en met 28 februari hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs daarnaast kunnen bezoekers tijdens de hele beurs genieten van het Azië Pasar Malam Festival. Meer informatie over de Huishoudbeurs 2016 kun je hier terugvinden.

 

De Huishoudbeurs app

Zorg dat je alle beursinformatie altijd bij de hand hebt: met een MijnHuishoudbeurs account, die je binnen 10 seconden op de website of in de app aanmaakt, kun je je favoriete deelnemers, producten en programma-onderdelen selecteren en bewaren.

Een overzicht met je favorieten wordt automatisch opgeslagen en je kunt deze lijst te allen tijde inzien op de Huishoudbeurs website of -app. Zo weet je zeker dat je jouw, vooraf geselecteerde, deelnemers ziet en geen enkele leuke activiteit mist! Meer informatie over de beurs is te vinden op www.huishoudbeurs.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist