Dickson meubelstoffen

Sunbrella In&Out Collectie

Met de Sunbrella In&Out Collectie 2015-2017 introduceert Dickson-Constant een stoffenpalet dat tegelijkertijd trendy, chique en elegant is. In de collectie van binnen- en buitenstoffen spelen de ontwerpers met natuurlijke kleuren en zachte pasteltinten, maar ook met juist fellere kleuren. Door de samenhang van het kleurgebruik past het assortiment bij ieder seizoen.Lars Huizenga, Directeur Sales Benelux en Zwitserland: “Met de nieuwe Sunbrella-collectie spelen we in op de huidige trends, maar zetten we ook de toon voor de komende jaren. De grootste en beste designers en fabrikanten ter wereld werken al decennia met Sunbrella-stoffen. Hun eerste reacties op de nieuwe collectie waren erg enthousiast.”

Gevrijwaard van slijtage
De Sunbrella In&Out Collectie is gemaakt van in de massa geverfde acrylvezels. Dankzij de acrylvezels blijven de stoffen onder alle weersomstandigheden gevrijwaard van slijtage. De collectie is ontworpen en geweven in Frankrijk. Sunbrella-stoffen hebben het Oeko-Tex label en bevatten geen substanties die mogelijk een risico voor gezondheid, lichaam of milieu vormen.

Over Dickson
Als wereldwijd marktleider in technische stoffen is Dickson hét referentiepunt voor buitenstoffen. Dicksons vlaggenschipproducten, verkrijgbaar onder de merknamen Dickson en Sunbrella, zijn een vaste favoriet van vooraanstaande spelers in de wereld van watersport, design en architectuur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist