voordat je je huis te koop zet

wat moet je dan doen?

Een huis verkopen in Rotterdam is zeker geen kinderspel. Er komen namelijk erg veel acties aan te pas als je je huis gaat verkopen. Het is natuurlijk zo dat je een zo hoog mogelijke prijs wilt krijgen voor je woning. Dit kun je bijvoorbeeld omhoog laten brengen door het aanstellen van een goede makelaar. Deze zorgt er namelijk voor dat het huis met een zo hoog mogelijke prijs verkocht wordt aan een nieuwe bewoner.

Daarnaast kun je ook zelf zeker nog acties ondernemen om deze prijs op te drijven. In dit blog artikel willen we je dan ook informeren over welke acties je zelf kunt ondernemen om deze prijs zo hoog mogelijk uit te laten vallen.

Zorg voor een neutrale inrichting

Een huis verkopen in Rotterdam is het allermoeilijkste als je een heel specifiek huis hebt. Hiermee wordt bedoelt dat niet het huis compleet roze moet zijn. Het is de bedoeling dat mensen een eigen draai kunnen geven aan de woning.

Bij het verkopen van je huis is het dan ook goed als hij zo neutraal mogelijk overkomt, zodat iedereen een beeld kan vormen bij het huis. Uiteraard is het niet zo dat je alle sfeer uit het huis moet halen voordat de eerste potentiƫle bewoners op bezoek komen. Je kunt hier ook met de foto's van het huis goed rekening mee houden.

Achterstallig onderhoud plegen en goede marketing opzetten

Een huis vergt uiteraard onderhoud. Het kan zo zijn dat je nog wat klusjes hebt liggen waar je nooit meer aan toe bent gekomen. Het is voor de verkoop van je woning belangrijk dat hij er zo goed mogelijk uit ziet. Het is dan ook belangrijk dat je de kleine laatste klusjes nog snel even weg werkt. Potentiƫle kopers zien namelijk altijd deze kleine scheurtjes in de muur of de tuin met veel onkruid. Als je dit weg werkt, zal de waarde van het huis altijd hoger lijken. Hierdoor kun je dan ook direct beter je huis in de markt zetten.

Zorg voor deze marketing activiteiten dan ook altijd voor goede foto's of zelfs een filmpje!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist