keukens van sloophout

kies voor sfeer in huis!

Als u in de gemiddelde keukenshowroom niet vinden wat u zoekt dan zijn er gelukkig nog andere opties. Denkt u dan eens aan een authentieke keuken van steigerhout of sloophout. Duurzaam, origineel en sfeervol. Elke keuken van sloophout is uniek en op maat gemaakt.

Keukens van sloophout zijn gemaakt van oude schepen, plafondbalken en vloerplanken. Ook kunt u kiezen voor keukens van steigerhout: hout dat gebruikt werd langs de waterkant. Het hout krijgt een authentieke uitstraling door de inwerking van de weersinvloeden. Regen, wind en zon geven het hout een uniek karakter. Een steigerhouten keuken geeft uw interieur een karakteristieke en trendy sfeer. Bouwmaterialen zoals cement zorgen er onder andere voor dat het hout zijn grijze kleur krijgt. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een design keukens.

Klassiek of modern
Alles is mogelijk als u kiest voor een keuken van oud hout of steigerhout. Landelijke keukens met een natuurstenen aanrechtblad bijvoorbeeld. Of juist een strak modern exemplaar met betonnen werkblad en afgelakte kastdeurtjes, vanzelfsprekend in iedere denkbare kleur. Het unieke materiaal en ontwerp van sloophouten ecokeukens geven uw interieur een warme, speciale sfeer.

Duurzaam
Uw wensen staan centraal bij het realiseren van uw droomkeuken. Kiest u voor grenen, eiken of ander hergebruikt hout? Met wat voor aanrechtblad wilt u het combineren? Voor wat voor frontjes kiest u bij de keukenkastjes? Er zijn diverse mogelijkheden! Een ecokeuken is altijd maatwerk. Dat maakt zo’n keuken juist zo bijzonder. Bovendien zijn de keukens milieuvriendelijk: ze zijn gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen.

Interieurbouwer
Een standaard keuken kun je bij elke gerenomeerde keukenzaak terugvinden. Echter voor maatwerk kunt u het best informeren bij een interieurbouwer. De op WonenWonen.nl getoonde interieurbouwers zijn allen 5-sterrenspecialist en staan graag voor u klaar. Twijfelt u nog? Informeer eens vrijblijvend bij een van deze specialisten en u zult versteld staan van de mogelijkheden!

Met dank aan restyleXL

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist