Alkuplus Kunststof kozijnen

Genieten, zonder onderhoud

Niet voor niets staat dit materiaal in de belangstelling van vooruitstrevende ontwerpers en architecten. Ook wij zijn na al die jaren nog vol passie over een product dat vederlicht oogt en tevens oersterk is. Want dat staat buiten kijf: u hoeft zich nooit zorgen te maken over de houdbaarheid van Alkuplus-kozijnen. De potten met beits of verf mogen naar de milieustraat worden gebracht. De ladder kan naar de schuur. Of de schilder kan worden afgebeld. Weg onderhoudskosten. Er hoeft niets te gebeuren.

U kunt genieten van uw kozijn, deur, schuifpui, dakkapel en gevelbekleding. Een leven lang.

Fraaie uitvoeringen
Duurzaamheid heeft meer om het lijf dan uitsluitend levensduur. Het oog wil ook wat, zeker als u er zolang mee doet. U kunt kiezen uit verschillende fraaie uitvoeringen, bijvoorbeeld strakke kozijnen in hoogglans of juist met een natuurlijke houtnerfstructuur. In verstek- of rechte houtverbindingen. Ook over de details denken we na. We maken scharnieren vrijwel onzichtbaar en brengen zacht ogende grijze rubberen sluitstrips aan

Lager energieverbruik
De aanschaf van een Alkuplus kozijn is een investering voor de toekomst. U bespaart niet alleen op onderhoud, u heeft minder energiekosten en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot. We leveren kozijnen standaard met hoogrendement glas. Drie lagen glas is ook mogelijk. Perfecte afdichting bij het raam en de gevel, toegevoegde tochtborstels en geïntegreerde windkering in deuren zorgen voor een prima isolatie. Kozijnen krijgen extra stevigheid door hun recyclebare kern. We passen desgewenst geschuimde profielen toe. Deze profielen zijn gevuld met PIR-schuim, een nieuwe kunststofsoort die wordt toegepast vanwege zijn hoog isolerende werking.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist