Villeroy & Boch servies

Afina by Christian Haas

Bekend om zijn eenvoud in design, heeft Christian Haas opnieuw een collectie gecreëerd voor Villeroy & Boch. De Afina collectie is een ‘commitment to minimalism’, perfect voor een minimalistische interieurstijl. Het onmiskenbare handelsmerk van de ontwerper is terug te zien in het reliëf van verfijnde lijnen en geeft een subtiele touch aan jouw casual brunch, koffiemoment of chic diner. En door de unieke opstaande rand van de borden, lijkt het Premium Porselein zelfs te zweven.

Afina is een complete serviescollectie die bestaat uit koffiekoppen met schotels, verschillende maten borden en kommen. De collectie bestaat uit wit Premium Porselein en is magnetron- en vaatwasmachinebestendig. 

Mix and match
De Afina collectie kan goed gecombineerd worden met andere collecties van Villeroy & Boch. Maak de minimalistische look op tafel bijvoorbeeld af met de nieuwe kristalglazen van Manufacture Rock Blanc.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is al meer dan 275 jaar een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist