Staub pannen

pittig en mosterdgeel

Staub heeft de herfst stijlvol ingezet met een nieuwe kleur: mosterdgeel. Een heldere tint die gezelligheid in de keuken brengt en je najaarsstoofpotje nog onweerstaanbaarder maakt. Bovendien trekt Staub de culinaire waaier verder open met de introductie van lage ronde cocottes.

Mosterd by Staub
Voor zijn nieuwe tint mosterd liet Staub zich inspireren door de natuur en door groenten uit de moestuin. Mosterdgeel is dan ook een fijnproeverskleur, helder, opgewekt en gezellig. En zo krijgt het bestaande assortiment van zeven kleuren (zwart, grafietgrijs, kers, donkerblauw, aubergine, grenadine en basilicum) er een pittig accent erbij.

Het nieuwe mosterdkleurige email is trouwens een knap staaltje vakmanschap, gebaseerd op de unieke kleurenkennis van Staub. Net als alle andere cocottes hebben de mosterdkleurige modellen de mat geëmailleerde binnenlaag. De deksels hebben aan de binnenkant ‘picots’: dopjes die zorgen voor een permanente en gelijkmatige bevochtiging tijdens de bereiding. De picots verdelen de condensatie die zich in de cocotte vormt en laten het ‘regenen’, terwijl in de meeste braadpannen de condensatie gewoon via de zijkant naar beneden komt. Het verschil proef je: mals vlees, zachte groenten, intense aroma’s én een voedingswaarde die behouden blijft.

De collectie ‘Mosterd by Staub’ omvat ronde en ovale cocottes, in verschillende afmetingen. Van een aantrekkelijk gepresenteerd voorgerechtje tot een winterse stoofpot voor de hele familie!

Lage ronde cocotte
Niet alleen de traditionele cocottes zijn beschikbaar in deze nieuwe mosterdkleur, ook de nieuwe lage ronde cocotte van 26 cm is in deze nieuwe kleur verkrijgbaar.

Deze lage versie, met een inhoud van 3,8 liter, is ideaal voor het bereiden van kleinere stoof- en suddergerechten. Je kunt je vlees mooi aanbraden en je groenten goed aanstoven op de brede bodem van 26 cm. Dankzij de kleinere inhoud is de lage cocotte sneller gevuld en wordt de warmte nog beter vastgehouden. De lage cocotte is beschikbaar in de nieuwe kleur mosterd en ook in zwart, grafietgrijs, donkerblauw en kers.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist