Demeyere kookgerei

Mosselpan

De nieuwe mosselpan van Demeyere? Die zou niet misstaan in een museum! Designer Nedda El-Asmar ontwierp een speelse pan met mosselschelpen als grepen. Mooi én makkelijk, want dankzij de specifieke technologie van Demeyere haal je het beste uit elke mossel!De mosselpan die Nedda El-Asmar voor Demeyere ontwierp, is een lust voor het oog: elegant en verfijnd tot in de details. Zo zijn de grepen geïnspireerd op mosselschelpen. De mosselpan is alvast een leuke blikvanger op tafel. Geen wonder dat de Belgische ontwerpster al heel wat leuke designprijzen in de wacht sleepte.

Bovendien is de mosselpan bijzonder gebruiksvriendelijk. Doordat hij extra breed en laag is, kun je er gemakkelijk uit eten. En de lege schelpen, die verzamel je gewoon in het omkeerbare deksel. De Demeyere-pan is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een 3 lagige capsulebodem van 3 mm dikte. Deze bodem verzekert een goede warmteverdeling en zorgt ervoor dat je de pan kunt gebruiken in de oven en op alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Mosselen puur natuur, met witte wijn, knoflook of Provençaals... met Demeyere kun je elke gast op zijn/haar favoriete mosselbereiding trakteren. Het perfect sluitend deksel houdt de warmte in de pan. Met een inhoud van 2,3 liter kun je er een goede kg mosselen in bereiden.

Praktisch
Deze nieuwe mosselpan is te verkrijgen in de betere kookwinkel.
Aanbevolen verkoopprijs: 79 euro.

Over Demeyere
Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Gevestigd in het Antwerpse Herentals, geldt het merk als standaard voor professionele chefs én hobbykoks. Generatie na generatie bekommert Demeyere zich dan ook om de topkwaliteit van zijn producten, zowel op het vlak van prestatie en levensduur als wat betreft comfort, veiligheid en gezondheid. De liefde voor design maakt tot slot het keukenplezier compleet.

Demeyere past daarbij een zelf ontwikkelde, geavanceerde en aangepaste technologie toe: alle producten worden ontworpen naargelang hun gebruik voor verschillende kookmethodes. In dat opzicht zijn de producten van Demeyere uniek in de wereld en bieden ze een antwoord op de meest diverse en complexe kookvragen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist