Blomus servies

Salbo

Zacht bij de aanraking, net als een steen gevonden aan de kust met zijn randen afgerond door de golven. Perfect gebogen als cirkels getekend in zand of klei, zorgvuldig gemaakt met een onberispelijk gevoel voor balans en harmonie. En ten slotte zo eenvoudig dat de stukken samen op tafel de ideale setting creëren, zonder de echte ster van de show te overschaduwen - de smakelijke ingrediënten van een goed bereide maaltijd.

De blomus serviescollectie Sablo, ontworpen door de Duitse Frederike Martens, is geïnspireerd op de natuurlijke elementen: aarde, wind, vuur en lucht. De gedeeltelijke beglazing van de kopjes, kom, borden en ander serviesgoed lijkt op een stroom water die over het buitenoppervlak stroomt, en de lichtroze vlekken in de ruwe klei van het bakken geven elk item zijn significante, unieke persoonlijkheid. Het eindresultaat is een collectie serviesgoed dat imperfect perfect is, precies zoals de Japanse filosofie van Wabi Sabi dicteert: schoonheid ligt in imperfectie en acceptatie van de natuurlijke cyclus van het leven. Dit herinnert ons eraan dat alle dingen, inclusief ons en het leven zelf, vergankelijk, onvolledig en onvolmaakt zijn.

Het oorspronkelijke idee van de ontwerper was ook om een ​​servies te creëren dat een veelvoud van zintuigen aanspreekt en veel meer te bieden heeft dan alleen esthetiek. Wanneer je de objecten aanraakt en vasthoudt, is het tactiele element duidelijk en krijg je een idee van het gewicht, het materiaal en hoe het oppervlak verschuift van geglazuurde naar ruwe, gebrande klei, een ontwerpkenmerk dat de items ook hun individuele, unieke variaties geeft van kleur. De kopjes, kommen, borden en andere items zijn prettig om vast te houden en te gebruiken, zowel samen als afzonderlijk.

Sablo omvat in totaal 23 items, en het volledige servies is de voor de hand liggende keuze voor de snelle dagelijkse snack en de volledig gedekte tafel die familie en vrienden uitnodigt voor onvergetelijke lunches en diners - het soort waarvan je wenst dat ze voor altijd zouden duren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist