Dornbracht éénhendel mengkraan

Elio

Bij de nieuwe Elio éénhendelmengkraan staat net als bij alle series voor de keuken behalve de meerwaarde van design, de functionaliteit voorop. De nieuwe doucheslang werd ontwikkeld voor de hoge eisen in verband met uittrekbare mondstukken en sproeikoppen: hij is extreem knikbestendig en daarbij soepel en geruisloos in de omgang. Deze eigenschappen zorgen voor een bijzonder comfortabel gebruik in en rondom de gootsteen. De kleur van de doucheslang werd afgestemd op de mengkraan-oppervlakken chroom en platina mat.Met de nieuwe éénhendelmengkraan met uittrekbaar mondstuk vult Dornbracht het productprogramma aan met een product dat op de markt zeer gevraagd is: keukengebruikers weten uittrekbare kranen te waarderen vanwege hun functionaliteit, omdat ze de actieradius van de uitloop aanzienlijk vergroten. Het uittrekbare mondstuk van de nieuwe mengkraan is dankzij zijn hoogwaardige, massieve uitvoering bijzonder duurzaam, is goed bedienbaar en ligt fijn in de hand.
De serie Elio past perfect in moderne keukens. Met zijn ronde vorm kan hij harmonisch gecombineerd worden met hedendaagse keukenmaterialen. Bij de vormgeving werd speciaal gelet op een ergonomische ondersteuning van dagelijkse bewegingen. De beste voorbeelden daarvan zijn de nieuwe éénhendelmengkraan met uittrekbaar mondstuk en de variant met uittrekbare sproeikop, waarbij bovendien via een druk op de knop gewisseld kan worden tussen een straal met beluchting en een krachtige sproeistraal.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist