Whirlpool keukenapparatuur

6th Sense® StarcleanTM-oven

Whirlpool introduceert de 6th Sense® StarcleanTM-oven, een innovatieve oven die zichzelf - sneller dan ooit - volledig reinigt in 35 minuten op een temperatuur van slechts 90°C. Door de snelle, integrale reiniging wordt tot 97% energie bespaard. Dankzij de Ready2Cook-technologie is het bovendien niet meer nodig de oven voor te verwarmen en verloopt de garing geheel gelijkmatig, op 3 niveaus tegelijk. Met deze innovatieve oven maakt Whirlpool het iedere enthousiaste thuiskok nu in de keuken nog gemakkelijker om de heerlijkste gerechten te bereiden.

Energiezuinige en geurloze reiniging in slechts 35 minuten
Door een innovatieve technologie is de 6th Sense® StarcleanTM-oven in staat zichzelf automatisch - zonder het gebruik van een reinigingsmiddel - in slechts 35 minuten te reinigen. De binnenkant van de oven is bekleed met een nieuw type emaille. Ook de binnenkant van de deur heeft een coating met anti-aanbakeffect. Door de inwerking van stoom op deze revolutionaire coating komt het vuil gemakkelijk los en kan het vervolgens eenvoudig worden weggeveegd met een vochtige spons.

In vergelijking met pyrolyse-reiniging bespaart dit exclusieve reinigingssysteem tot wel 97% elektriciteit. Waar in de pyrolysecyclus* reiniging gebeurt op 475 °C en het proces 2 à 3 uur in beslag neemt, is met de StarcleanTM technologie de oven na 35 minuten brandschoon, en dat op een temperatuur van slechts 90°C.

*Vergeleken met een klassieke Whirlpool-pyrolysecyclus.

Geen voorverwarming, minder stroomverbruik
Naast de innovatieve reinigingstechnologie, is het dankzij het exclusieve warmteverdelingssysteem niet meer nodig de oven voor te verwarmen. Met de Cook3-technologie wordt het stroomverbruik met 17% verminderd en kan tot 25% worden bespaard op de bereidingstijd. In een oven met XXL-formaat (73 L), wordt de warmte evenwichtig verdeeld wat zorgt voor een gelijkmatige garing op 3 niveaus tegelijk.

6th Sense®-technologie: intelligente oven voor optimaal gebruiksgemak

De oven is uitgerust met temperatuur- en energiesensoren die het gewicht van het gerecht meten. Met de 6th Sense®-technologie worden alle parameters van de bereiding (de juiste functie, de ideale temperatuur en de optimale baktijd) automatisch gedefinieerd. Het bereidingsproces wordt voortdurend gecontroleerd en dat garandeert perfecte resultaten, mét besparing van tijd en energie. Tot slot maken de 30 voorgeprogrammeerde recepten het de thuiskok nog makkelijker om met de Starclean™-oven zijn gasten te imponeren met de lekkerste gerechten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist