Smeg inbouwovens

Unieke innovatie voor de heerlijkste gerechten

De nieuwe reeks 45 cm inbouwovens met magnetronfunctie van Smeg heeft een maximale oventemperatuur van maar liefst 250°C en uitgebreide ovenfuncties, zodat de heerlijkste gerechten kunnen worden bereid, ook op hoge temperatuur. Daarnaast beschikken deze compacte ovens ook over een magnetronfunctie.

De nieuwe inbouwovens van Smeg met magnetronfunctie mogen niet worden verward met de alom bekende combi-magnetrons. Een combi-magnetron is namelijk geen echte oven, maar een magnetron met extra functies, waaronder oven- en grillfuncties. Op de eerste plaats is een combi-magnetron gericht op het verwarmen en ontdooien van eerder bereide gerechten of kant-en-klaar maaltijden en daarom gaat de maximale oventemperatuur slechts tot 220°C.

Smeg presenteert deze nieuwe compacte ovens met magnetronfunctie in de drie stijlvolle productlijnen Classici, Linea en Victoria. De inbouwovens uit de drie productlijnen hebben allen een inhoud van maar liefst 40 liter en dankzij de 3 kookniveaus is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden. De compacte ovens hebben een Ever Clean emaille interieur en beschikken over ‘Snel voorverwarmen’, waardoor de oven sneller op temperatuur komt en tussen de 6 tot 9 minuten de ingestelde temperatuur bereikt. De ovens zijn voorzien van maar liefst 18 functies, waaronder Turbohitte, Sabbath en diverse combinatiefuncties. Tevens beschikken de ovens over diverse handige opties, zoals de Warmhoudoptie, Eco Light optie en ECO-Logic optie. Daarnaast wordt door de maar liefst 20 automatische programma’s het kookgemak aanzienlijk vergroot. De handige Vapor Clean functie waarover alle drie de modellen allen beschikken, vergemakkelijkt het reinigen en onderhoud van de oven aanzienlijk. Met behulp van de unieke Vapor Clean cirkel op de bodem van de oven wordt water omgezet in stoom dat ervoor zorgt dat vuil en vetresten worden los gestoomd van de ovenwand.

De magnetronfunctie van deze inbouwovens heeft een vermogen van 1000 Watt en kan eveneens worden gecombineerd met de traditionele ovenfuncties, zoals in combinatie met de grillfunctie met een vermogen van 2000 Watt. Een draaiplateau is niet nodig bij deze modellen, waardoor ook tijdens het gebruik van de magnetronfunctie optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimte.

Smeg heeft niet alleen nagedacht over de functionaliteit van de ovens, maar ook over het design en accessoires. De compacte ovens kunnen namelijk perfect worden gecombineerd met de andere apparaten uit de diverse esthetische lijnen van Smeg. Daarnaast kunnen de bijgeleverde accessoires, zoals bakplaat en ovenrooster ook gebruikt worden in de nieuwe 60 cm inbouwovens van Smeg. Omdat alles accessoires dezelfde afmetingen hebben, kunnen deze eenvoudigweg tussen de 60 en 45 cm ovens worden uitgewisseld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist