Silverline afzuigkappen

Ultieme luxe

Afzuigkappen zijn er niet alleen in allerlei soorten en maten, maar er is ook keuze in de manier van bediening van deze keukenapparaten. Basismodellen zijn vaak uitgerust met de welbekende drukknopschakelaars. Het indrukken van de knop schakelt de vermogensstand in die bij de knop vermeld staat. Ook de kookplaatverlichting wordt met het indrukken van een knop in- of uitgeschakeld. Bij de meer uitgebreide modellen afzuigkappen wordt gebruik gemaakt van LED-elektronica.Touch-Control LED-elektronica
Het elektronische Touch-Control bedieningsveld van glas is bijzonder eenvoudig te bedienen en te reinigen. De zwarte look past perfect in het design van de keuken en past uitstekend bij zwarte keramische kookplaten. Dankzij de LED indicatie wordt op overzichtelijke wijze de ingestelde vermogensstand, de herinnering aan de tijdige vetfilterreiniging en de activering van de automatische naloopfunctie aangegeven.

Slider-Touch-Control LED-elektronica
De comfortabele elektronische Slider-Touch-Control LED besturingseenheid is uitsluitend leverbaar voor de SILVERLINE
Premium-modellen. De intensiteit van de afzuiging kan door direct aantippen of door ‘swipen’ met de vinger comfortabel aangestuurd worden. De telkens bereikte vermogenstrede wordt dan als cijfer in het display weergegeven. Het overzichtelijke display geeft duidelijk alle ingestelde functies weer, zoals de automatische naloopfunctie (individueel instelbaar tussen 1 en 99 minuten), de indicatie voor de vetfilterreiniging en de kookwekker.

Afstandsbediening
Ultieme luxe is wanneer je na het eten niet meer van je stoel hoeft op te staan om de afzuiging lager of uit te zetten. Voor een comfortabele aansturing van de individuele vermogensstanden en de kookplaatverlichting zijn er afzuigkappen waarbij een infrarode afstandsbediening wordt meegeleverd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist