Pelgrim keukenapparatuur

Greenlife Collectie

Bewust eten wordt steeds gemakkelijker dankzij het groeiende aanbod gezonde producten. Bewust koken is dan een logische tweede stap: de keuken is tenslotte een plek waar veel kan worden bespaard op energie(kosten). Pelgrim introduceert daarom de Greenlife Collectie met kookapparaten die tot wel 33% zuiniger zijn.

De Pelgrim Greenlife serie bestaat kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers die extra milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam zijn.

1. Koken - De efficiënte A+ branders van deze Pelgrim gaskookplaten zijn ultrasnel en efficiënt omdat er nauwelijks sprake is van gas- of energieverlies tijdens het koken. Voor hetzelfde eindresultaat is daarom tot 25% minder energie nodig.

2. Afwassen – Waar gekookt en gegeten wordt, moet helaas ook afgewassen worden. De Pelgrim Greenlife vaatwassers hebben een kwart minder water nodig, zelfs het extra hoge Long Line model. Ook handig: u kunt de starttijd zo instellen dat het apparaat pas aangaat wanneer de nachtstroom inschakelt.

3. Koelen – Het kan koelen, het kan vriezen, maar met de A++ combinaties weet je zeker dat je geen energie verspilt. Zelfs deze 178 cm hoge koel-vriescombinatie is ruim één derde zuiniger in verbruik, mede dankzij de LED verlichting

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist