Pelgrim

Jazz kleurt keuken zwart


Pelgrim is al bijna 90 jaar puur Nederlands en toonaangevend als het gaat om trendy vormgegeven en gebruiksvriendelijke keukenapparaten. Betaalbare kwaliteitsapparatuur in een modern design. Pelgrim Jazz is de nieuwe kleurlijn van Pelgrim; een verrassend alternatief voor RVS inbouwapparatuur. De tijdloze, matzwarte apparatuur geeft de keuken een rustige uitstraling en past in zowel een moderne als een landelijke keuken. De adviesprijzen variëren van € 569,- voor een kookplaat tot € 1.999,- voor een luxe (inbouw) koffiemachine.

 

 

Acht apparaten voor fraaie combinaties

Pelgrim Jazz bestaat uit een compleet assortiment keukenapparatuur. De nieuwe, matzwarte lijn telt acht verschillende apparaten die voorzien zijn van RVS accenten. De luxe kookplaten, met een breedte van 60 of 70 cm, zijn voorzien van Kookkeur en A+ branders voor het hoogste rendement. Naast een schouwkap en een oven met turbo-hetelucht biedt Pelgrim Jazz ook een steamer, twee combi-magnetrons en een luxe (inbouw) koffiemachine. Met deze apparaten is, zowel boven als naast elkaar, een schitterend lijnenspel te creëren.

 

Schoonmaakgemak

Met Pelgrim Jazz heeft een kookliefhebber in een keuken alle luxe binnen handbereik. Daarnaast zijn de keukenapparaten erg makkelijk schoon te maken. De robuuste, matzwarte apparaten kunnen met nagenoeg elk schoonmaakmiddel probleemloos gereinigd worden.             

Naast het enorme schoonmaakgemak heeft Pelgrim Jazz nog een groot voordeel. Op alle apparaten zijn vingerafdrukken nauwelijks te zien. Niet voor niets is Pelgrim keukenapparatuur de beste keuze in úw keuken.    

Kijk voor meer informatie op: www.pelgrim.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist