Küppersbush kookplaten

VarioLine-serie

Met de VarioLine-serie biedt Küppersbusch veel individuele vrijheid bij de inrichting en samenstelling van het kookgedeelte. Met deze lijn biedt Küppersbusch een harmonisch evenwicht tussen de verschillende bereidingswijzen. Koken, grillen of frituren, dankzij de innovatieve veelzijdigheid van de VarioLine-serie is alles tegelijk mogelijk en hoeft men niet meer te kiezen tussen de verschillende opties maar ze alleen maar te combineren.

Alle kookplaten uit het Küppersbusch programma kunnen door middel van een RVS verbindingsstrip naadloos tot één unit worden gecombineerd.

Men kan kiezen uit diverse mogelijkheden, grillplaat, gaskookplaat, keramische kookplaat, inbouwfriteuse of inductiekookplaat in diverse afmetingen. Maar ook biedt Küppersbusch een Teppan Yaki plaat en een wokplaat die in dit systeem geïntegreerd kunnen worden.

Tevens levert Küppersbusch een glaskeramische inbouw spoelunit en een afdruipunit dit het geheel perfect completeren. Want waar gekookt wordt is water nodig. Zowel in de voorbereiding alsook tijdens het koken.

De uiteindelijke samenstelling is afhankelijk van de wensen van de gebruiker.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist