Küppersbusch

ökotherm®-ovenkatalysator

De unieke ökotherm®-ovenkatalysator reinigt al tijdens het bakproces! Het centrale element is de ventilator: Deze zorgt voor een optimale luchtcirculatie en warmteverdeling in de oven en garandeert perfect garen op meerdere niveau. De door vet- en geurdeeltjes vervuilde lucht wordt door een ventilator aangezogen en door de katalysator geleid De ventilator voert de lucht langs het verwarmingselement direct in de katalysator. Daarbij worden alle restdeeltjes in water en koolzuur omgezet. De op deze wijze gezuiverde lucht wordt in de oven teruggeleid. Hierdoor ontstaan geen afzettingen aan de zijkanten in de oven en omslachtig reinigen van de oven behoort tot het verleden. De gerechten blijven bijzonder sappig en de natuurlijke aroma’s blijven behouden.  

 

HET KÜPPERSBUSCH ASSORTIMENT
Op de voorgrond van het Küppersbusch producten palet is altijd de perfecte combinatie van vorm en functie. De ervaring van de gebruiker in het omgaan met de Küppersbusch producten. De hoogste prioriteit wordt gegeven aan de intuïtieve gebruiker, gebruiksgemak en eenvoudig onderhoud. Om ervoor te zorgen dat alle apparaten voldoen aan de hoogste normen, worden ze voorafgaand aan de introductie door voedingsdeskundigen en ervaren koks getest.

PROFESSION +
Een veelvoud van vernieuwingen en product eigenschappen uit de professionele keuken kenmerken deze inbouw apparaten. Zonder compromissen en uitermate functioneel voldoen ze aan de hoogste eisen. Een uitstekend voorbeeld hiervan is het Meisterstück Profession+.

PREMIUM +
Geraffineerde technische details en uitstekende eigenschappen ondersteunen en verrijken perfect uw werkzaamheden in de keuken. Deze apparatuur voldoet uitstekend wanneer u hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit, de perfecte keuze voor een keuken van niveau.

COMFORT +
De inbouwapparatuur Comfort+ heeft een hoge mate van comfort en is voorzien van praktische functies. Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit zorgen ervoor dat u uw passie voor koken helemaal kunt uitleven. De apparatuur voldoet aan uw hoge eisen.

Kijk voor meer informatie op http://www.kuppersbusch.nl..

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist