Küppersbusch inbouwapparatuur

koffieautomaat

Volledig geïntegreerd in de keuken: de koffieautomaat van Küppersbusch. Een chique koffieautomaat in ingetogen rvs uitgevoerd. De 45 cm brede professional geeft naar keuze 1 of 2 koppen overheerlijke koffie uit. De uitneembare melkhouder en echte cappuccino functie staat garant voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato thuis.

Verder heeft deze machine alles in zich wat van een hedendaagse koffieautomaat verwacht mag worden: instelbaar aroma, in hoogte verstelbare koffie uitloop, programmeerbare instelling koffiemaalwerk (normaal of espresso) uitneembaar waterreservoir aan de voorzijde, elektronische druktoetsbediening, automatische spoelgang, automatisch reinigings- en ontkalkingprogramma enz.

Deze koffieautomaten zijn onderdeel van de Concept Line. Dit is een complete lijn keukenapparaten, zoals ovens, magnetrons enzovoorts, die op elkaar zijn afgestemd qua maatvoering en design.

Küppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Küppersbusch inbouwapparaten 5 jaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Küppersbusch?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist