Kuppersbusch afzuigkappen

IKD en KD 9980.0

Met het nieuwe afzuigkapprogramma zet Küppersbusch definitief een punt achter het tijdperk, dat afzuigkappen enkel tot hun functionele eigenschap, 'afzuigen', beperkt bleven. In het bijzonder de modellen IKD en KD 9980.0 vallen op door een hoge innovatiegraad en technische hoogstandjes.Door een gepatenteerd productieproces zijn kleine LED's tussen twee glazen platen gezet en via een doorzichtige printplaat van elektriciteit voorzien. Zo ontstaat de indruk, dat de LED's zweven. Dit innovatieve verlichtingssysteem laat zich op 3 manieren bedienen: no-touch bediening, direct op de afzuigkap of met de meegeleverde afstandsbediening. Zo kan men onder andere de lichtintensiteit (dimfunctie) instellen. Met de nieuwe no-touch functie kan de gebruiker de verlichting met een handbeweging inschakelen, zonder de afzuigkap aan te raken.

Een andere highlight is de nachtlicht-functie. Met dit systeem schakelt de afzuigkap zodra het donker wordt over op een vooraf ingestelde licht intensiteit. De kap 'ziet' dit via vier naast elkaar gesitueerde sensoren. Zo is er 's avonds en 's nachts altijd een oriëntatielicht in de keuken.

Het 90 cm brede scherm, welke in zwart en transparant glas verkrijgbaar is, zit in een 45 cm breed RVS body, waarin de beluchtingtechniek is ondergebracht. Het paneel aan de voorzijde versterkt de randafzuiging. Met 2 gasdrukveren is de kap naar voren uitklapbaar zodat deze eenvoudig schoongemaakt kan worden. Door 4 standen (inclusief een extra sterke stand) bereiken de modellen een hoge afzuiging tot 800 m³ per uur. Bovendien garanderen hoogwaardige en energiebesparende LED modules een perfecte werkplekverlichting.

Behalve de fascinerende voordelen voldoen de nieuwe afzuigkappen ver voor hun tijd aan de pas vanaf 2013 geldende Eu-Normen. Voor een stand-by stand van minder dan 0,5 watt.

Küppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Küppersbusch inbouwapparaten 5 jaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist