Hoover heteluchtovens

inbouwoven hos 558 ppx


Restaurantkwaliteit ligt wat Hoover betreft voor iedereen binnen handbereik. In de multifunctionele inbouwoven HOS 558 PPX integreert Hoover zowel een professioneel heteluchtbeheersingssysteem als voorgeprogrammeerde recepten. Dankzij dit MultiJet ventilatiesysteem en de minutieus instelbare programma’s kan iedereen ermee koken en bakken op zijn eigen manier. Zowel de chef-kok als de incidentele keukenprins(es) komen volop aan hun trekken.

 

De zogeheten PRO-technologie in de nieuwste inbouwoven van Hoover wordt door professionele chefs gebruikt om hun gerechten op een ideale manier te bakken en te verwarmen. Doordat de heteluchtstroom van alle kanten op een gelijkmatige en beheerste manier binnen komt, heeft iedere plek in de oven dezelfde temperatuur. Daardoor worden niet alleen de gerechten gelijkmatig gegaard, maar is het tevens mogelijk om op verschillende niveaus tegelijk te bakken. De bakcapaciteit neemt dan ook flink toe.

 

 

Voorgeprogrammeerde recepten

De multifunctionele heteluchtoven heeft voor de gebruiker een chef-kok paraat. Voor veertig gerechten zijn namelijk de instellingen voorgeprogrammeerd: van rosbief tot eendenborst en van appeltaart tot soesjes. Daarbij kunnen vele variaties worden ingesteld op het gebied van hoeveelheden en smaakvoorkeuren. Na de keuze voor een gerecht kunnen alle bijbehorende instellingen nog handmatig worden aangepast, zodat ook de meer ervaren koks de oven volgens hun eigen smaak kunnen laten werken.

 

Gemakkelijk reinigen

De multifunctionele oven van Hoover laat zich gemakkelijk reinigen. Sterker nog: het apparaat kan het grotendeels zelf. Met het zogeheten pyrolytisch reinigen brandt de oven zichzelf schoon op een temperatuur van 450 graden. Na afkoeling rest alleen nog een vochtige spons om de resterende asdeeltjes weg te vegen, en de oven is weer letterlijk brandschoon.

Zelfs tijdens het hete reinigingsproces is de oven nog probleemloos aan te raken. Mede dankzij vier lagen warmtereflecterend glas en een speciale koeling wordt de deur niet heet. Naast deze ‘cooltouch’ heeft de oven ‘fingerproof’ roestvrij staal. Hierop blijven geen vingerafdrukken achter, waardoor de oven er altijd netjes uitziet.

 

Diagonaal draaispit

De inbouwoven, die een inhoud heeft van maar liefst 54 liter, heeft als extra bijzonderheid een diagonaal draaispit. Door deze ophanging wordt de ruimte in de oven optimaal benut. Daarnaast behoren twee roosters, een lekbak en een grillset tot de standaard accessoires.

 

De Hoover Multifunctionele Oven HOS 558 PPX kan worden ingebouwd in een nis van 60 bij 60 centimeter. De oven is te combineren met een servieswarmer met ruimte voor zes grote couverts en heeft dan 14 centimeter extra hoogte nodig.


Kijk voor meer informatie op: www.hoover.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist