Gratis Afzuigkap op basis van Domaplasma® (twv € 2.277) in ruil voor je mening?

Nooit meer warme lucht naar buiten blazen?

Eindelijk, een afzuigkap waarbij je geen luchtafvoer naar buiten nodig hebt. Heel praktisch, want je kunt hem overal plaatsen, maar wist je ook dat dit heel veel energie bespaart? Er wordt geen warme lucht meer naar buiten geblazen! Ben je toe aan een nieuwe afzuigkap, of vind je het design gewoon erg mooi, vertel het ons op 100meningen.nl wij selecteren drie mensen die hem helemaal gratis krijgen in ruil voor het schrijven van een mening.

Klik hier als je ook wilt winnen >>>

Der EXP6-DP afzuigkap van Axiair is een wandkap die voorzien is van Domaplasma® luchtzuivering en circulatie. Ook verkrijgbaar als eilandkap (EXISP7-DP) Maar wat is Domaplasma® luchtzuivering en circulatie?

Iedereen wil graag schone lucht in huis. Kookdampen dienen zo snel en effectief mogelijk van de kookplaat afgevoerd te worden. We willen ook niet dat geuren van eten langdurig blijven hangen, of dat het huis de volgende ochtend nog naar rook ruikt.

Daarom heeft aXiair afzuigkappen op basis van Domaplasma® ontwikkeld, enkele voordelen op een rij:

  • Hoge netto afzuigcapaciteit 
  • Een zeer laag geluidsniveau
  • Hoogste kwaliteit materialen
  • Geen energie verlies en laag eigen energie verbruik
  • Toepasbaar in elk type woning (luxe)appartement, penthouse, stadsvilla, grachtenpand, monumentale woning, renovatieprojecten
  • Geen problemen met het toepassen van eiland- of plafondkappen of andere ingewikkelde luchtafvoersystemen, externe motoren etc.
     

Hoe werkt het?
Fase 1:
In de vetfilters, in een unieke combinatie met een HighabSorp fijnfilter, worden de kookdampen en de afgezogen lucht ontdaan van vaste delen, vetten, oliën en overige verontreinigingen.

Fase 2:
In het hoogspanningsveld binnenin de Domaplasma® katalysator ontstaat een reactie- en oxidatieproces waardoor de geuren uiteen vallen en de verontreinigingen (waaronder ook micro-organismen zoals bacteriën, schimmelsporen, allergenen en virussen) worden vernietigd.

Fase 3:
In de katalysator worden eventuele nog resterende geurmoleculen vervolgens opgevangen en daar tot verdere oxidatie en definitieve zuivering gedwongen.

Fase 4:
Het Domaplasma® proces zorgt ervoor dat uiteindelijk als eindproduct “ademlucht” overblijft.

De leverancier: aXiair
aXiair BV is een internationaal georiënteerde Nederlandse fabrikant en im-/exporteur van kwalitatief hoogwaardige afzuigkappen; toonaangevend in Europa op het gebied van design, innovatie, duurzaamheid, kwaliteit en prestatie. Verplicht aan haar stand als de specialist op het gebied van wasemkappen levert aXiair de nieuwste modellen, trends en innovaties op het gebied van de afzuigkap.

aXiair biedt qua design, variatie in uitvoeringen, brede reeks van afmetingen en maatwerk mogelijkheden met haar steeds verder groeiende reeks exclusieve aXiair Domaplasma® afzuigkappen de beste oplossing voor veel afzuigkap- en afvoerproblemen en is voorloper op het gebied van energiebesparende afzuigkappen.

De door aXiair geproduceerde en exclusief op de Nederlandse markt gebrachte Domaplasma® technologie verwijdert in hoge mate vrijwel alle kook- en bakgeuren, (maar ook virussen, micro-organismen, schimmelsporen, kiemen, pollen etc.)

Luchtzuivering en geurvernietiging met Domaplasma® worden reeds meerdere jaren met sterk toenemend succes toegepast in kookscholen, de Horeca, professionele grootkeukens en in diverse industrietakken zoals de voedselindustrie. aXiair levert naast de sterk groeiende reeks van aXiair, Extrair en White-House producten, ook de volledige collecties van o.a. Faber en Elica, marktleiders op het gebied van de productie van design afzuigkappen.

De website waar je mening geld waard is: 100meningen.nl
Bij 100meningen.nl vinden wij dat je mening zo belangrijk is dat je hiervoor zou moeten worden beloond. Wij bemiddelen tussen A-merk fabrikanten en consumenten en zorgen dat er gratis producten beschikbaar komen in ruil voor het schrijven van een eerlijke en dus geloofwaardige mening.
Ons doel is om per product (of luxe dienst) 100 meningen te verzamelen, mensen die interesse hebben in dit product kunnen op onze site een motivatie en hun e-mail adres achterlaten. Op basis van de motivaties kiezen wij een aantal mensen die daadwerkelijk een product gratis krijgen, als er geen 100 gratis producten zijn, is er ook de mogelijkheid voor maximaal 100 mensen om dit product te kopen met een substantiële korting, uiteraard ook in ruil voor het schrijven van een mening.

 

Kijk voor meer informatie op https://http://www.100meningen.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist