Gezond eten is eenvoudig

wanneer je kookt met BORA

Gezonder eten is een veelvoorkomende goed voornemen, vasthouden aan dit doel is eenvoudig met BORA. Het bereiden van voedzame, smakelijke maaltijden wordt gemakkelijk gemaakt met de BORA-kookplaat, inclusief de BORA Tepan roestvrijstalen grill als een van de modulaire kookplaten.

De Tepan-grill kan worden gebruikt voor het bereiden van ontbijt, lunch en diner, het bereidt op een gezonde manier alle ingrediënten. Snelle verwarming en gelijkmatige verdeling zorgen ervoor dat een temperatuur van 250 ° C in minder dan vijf minuten kan worden bereikt. Vlees en vis wordt gelijkmatig gebakken, sappig en smaakvol, terwijl knapperige groenten snel kunnen worden gekookt met de geconserveerde vitaminen en mineralen.

Met BORA Classic 2.0 zijn twee kookzones geïntegreerd in de volledige grill. Deze kunnen onafhankelijk worden bediend waardoor BORA Classic 2.0 de ideale keuze is, of er nu gekookt voor één of voor een heel gezin.

BORA biedt veel inspiratie voor gezonde maaltijden met de BORA 10 | 10-recepten. Koken voor iedereen: gemakkelijk, gezond en smakelijk - en ook snel - is het BORA 10 | 10-principe. Met slechts 10 minuten voorbereidingstijd en 10 minuten kooktijd, kunnen gezonde gerechten worden samengesteld met een handvol ingrediënten.

BORA werkt bijvoorbeeld samen met de internationale culinair schrijfster Melissa Hemsley, die gespecialiseerd is in eenvoudig en gezond koken, om een van de vele BORA 10 | 10-kookboeken te maken. Alle tien recepten in het boek zijn niet alleen lekker en gezond, maar zijn er ook om snel en eenvoudig van te genieten.

Over het bedrijf:
BORA Lüftungstechnik GmbH is gevestigd in het Opper-Beierse Raubling en is sinds 2007 succesvol ontwikkelaar en verkoper van kookveldafzuigsystemen die, met behulp van een gepatenteerde technologie, kookdampen naar beneden afzuigen. De innovatieve productlijnen BORA Pure, BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional worden in 60 landen over de hele wereld verkocht.

De visie van Willi Bruckbauer, de oprichter van BORA: het einde van de afzuigkap. Het door hem ontwikkelde patent biedt heel wat voordelen: de hoogwaardige systemen zijn efficiënter dan de traditionele afzuigkappen, ze zijn zeer stil, energiezuinig en makkelijk schoon te maken. Ze zorgen voor een maximale ontwerpvrijheid en een volledig vrij zicht in de keuken.

De onderneming ontving haar eerste bekroning al in 2009, met de innovatiewedstrijd „365 Orte im Land der Ideen“; daarna volgden nog de „Deutscher Gründerpreis“ (Duitse innovatieprijs), red dot awards, Plus X Awards, German Design Awards, Iconic Award, German Brand Award, Good Design Award, iF Design Awards enz.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist