Falcon fornuizen

Al een miljoen exemplaren geproduceerd

In het Engelse Royal Leamington Spa is het miljoenste Falcon fornuis van de band gerold. Het gerenommeerde keukenmerk viert daarom groot feest. Sinds 1803 worden de iconische fornuizen van Falcon al geproduceerd.

Houd je van traditionele bereidingsmethodes, maar ook van moderne techniek? Dan dan ben je met de Nexus van alle markten thuis. Dit laatstgenoemde fornuis is de jongste telg van de Falcon familie. De Nexus is uitgerust met een nieuwe, verbeterde grill. Het grill-plateau is dieper gemaakt, waardoor het fornuis uitermate geschikt is om gezonde gerechten mee te bereiden. Bovendien is de grill in het kader van ‘gemak dient de mens’ in vier hoogtes te verstellen.

Falcon is ‘s werelds oudste fornuisproducent en de fabrikant van het eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. Nu, 180 jaar later, worden alle fornuizen nog steeds op dezelfde plek in het Verenigd Koninkrijk gemaakt, in Royal Leamington Spa.

De historie is het bewijs van succes. Na de oprichting in 1803 werd in 1833 de reusachtige metaalgieterij gebouwd. De fornuizen werden vervaardigd in gietijzer en gestookt met vaste brandstof. Het fornuis werd gebruikt om te koken, bakken en warmen – allemaal vanuit dezelfde warmtebron. In 1995 introduceerde Falcon haar eerste gekleurde fornuis. In datzelfde jaar werd de dubbele ovenfornuis gelanceerd. Falcon blijft trouw aan een geschiedenis van innovatie, design en betrouwbaarheid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist