Etna gaskookplaten

Nieuwe betaalbare designlijn


ETNA introduceert een betaalbare designlijn gaskookplaten met een keuze uit 4, 5 of 6 branders. De nieuwe gaskookplaten zijn voorzien van thermische beveiliging en losse, lichtgewicht gietijzeren pandragers die makkelijk te reinigen zijn. Een aantal kookplaten beschikt over een superkrachtige 3-rings wokbrander met separate bediening voor sudderen en wokken. De adviesprijzen variëren van € 569,- tot € 829,-. 

Makkelijker en veiliger koken

De nieuwe gaskookplaten van ETNA hebben een breedte variërend van 62 tot 112 cm. De extra brede en ondiepe kookplaat van 112 cm (model A097VWRVS) biedt optimaal kookcomfort en past esthetisch gezien perfect in een kookeiland. De branders zijn naast elkaar geplaatst, zodat consumenten niet over de kookplaat hoeven te reiken. De kookplaten zijn voorzien van afzonderlijke, lichtgewicht gietijzeren pandragers. Bovendien zijn de gaskookplaten door een thermische beveiliging extra veilig. Indien de vlam dooft wordt de gastoevoer automatisch afgesloten.

Unieke wokbrander

De meeste koks kiezen voor koken op gas dankzij de maximale controle over de vlam. Koken op gas is snel en efficiënt. Enkele kookplaten zijn uitgevoerd met een zeer nauwkeurig regelbare en superkrachtige 3-rings wokbrander. Daarbij zijn de binnen- en buitenste ring separaat regelbaar. Hierdoor kunnen kookliefhebbers kiezen voor een kleine vlam om te sudderen of een extra hoge vlam, met een maximaal vermogen van 4,2 kW, om te wokken. De wokbranders van de ETNA gaskookplaten zijn zodanig gepositioneerd dat er voldoende ruimte is voor extra grote pannen.

Snel en gezond wokken

Wokken of roerbakken is waarschijnlijk de meest gebruikte kooktechniek ter wereld. Door de snelle verhitting blijven kleur, smaak, vitamines en andere voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden. Door het minimale gebruik van olie is het een gezonde manier van koken. Ook in Nederland hebben veel thuiskoks hun hart verloren aan de woktechiek. En een bewuste keuze hebben gemaakt voor een gaskookplaat met wokbrander. Door de grote brandercapaciteit én regelbaarheid zijn gasbranders onbetwist de beste wokbranders.    


Kijk voor meer informatie op: www.etna.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist