Erbi keukenbladen

hpl-toplaminaat


Het werkblad in de keuken is uitgegroeid tot een echte blikvanger. Het assortiment van keukenbladenproducent Erbi sluit op deze trend aan. Met de nieuwe HPL-Toplaminaat® collectie kan de keuken uitgevoerd worden in iedere gewenste uitstraling.

De nieuwe collectie HPL-Toplaminaat® staat voor sfeer-, stijlvol, praktisch en betaalbaar design en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Erbi heeft de collectie uitgebreid naar 60 kleuren. Waaronder houten, granieten en moderne dessins die ook onderling goed op elkaar aansluiten. Deze dessins zijn ook leverbaar als achterwand. De werkbladen en achterwanden kunnen naar wens in diverse kleursamenstellingen worden gecombineerd.

Als finishing touch levert Erbi bijpassende randafwerkingen. Bijvoorbeeld een kunststofrandafwerking (ABS). Deze randlijst krijgt dezelfde kleur als het keukenblad, waardoor het een mooi geheel vormt. Een ABS-rand is minder kwetsbaar maar toch zachter en zeer plezierig in gebruik. Wie een modern accent wil zetten kan kiezen voor een aluminium rand.

HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate. HPL-Toplaminaat® bestaat uit een harde transparante kunststof bovenlaag met daaronder een bedrukte papieren decorlaag en een aantal met fenolhars geïmpregneerde lagen kraftpapier. Onder hoge druk en temperatuur worden deze lagen samengeperst tot een plaat van 0,7 mm. Deze HPL-toplaag wordt aangebracht op een ondergrond van watervast multiplex van 32 mm dik.

HPL-Toplaminaat® keukenbladen zijn glad en niet poreus van oppervlak en daarom gemakkelijk schoon te houden. Regelmatig afnemen met een vochtige doek is voldoende. Vuil en vlekken laten zich wel gemakkelijker verwijderen wanneer dit direct gebeurt. Wanneer er sprake is van hardnekkige vlekken, is het mogelijk deze te verwijderen met zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Door gebruik te maken van multireinigers voor glas kan een blad vetvrij worden gemaakt.

Keukenbladen van Erbi zijn te koop bij minstens 800 keukenspeciaalzaken in Nederland. Ook kunt u terecht bij  de showroom van Erbi in Alphen aan den Rijn. Hier zijn naast het HPL-Toplaminaat® assortiment ook alle andere collecties te bezichtigen waaronder CaesarStone®, Solid Glass, Corian® en Top Core®.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist