De’Longhi keukenapparatuur

Icona Vintage Blue-lijn

De’Longhi heeft in Nederland de nieuwe Icona Vintage Blue-lijn gelanceerd, bestaande uit een espressomachine, een broodrooster en een waterkoker met een aantrekkelijk retrodesign. Met dit charmante drietal brengt De’Longhi niet alleen kleur in de keuken, maar levert het merk een reeks stijlvolle kwaliteitsapparaten die in een oogwenk garant staan voor een heerlijke kop verse koffie, een dampende kop thee of knapperige toast. Een uitstekende manier om de dag mee te beginnen.

Dankzij een opvallende styling met bolronde vormen, verchroomde accenten en, zoals de naam al doet vermoeden, de fraaie lichtblauwe kleur zijn de nieuwe Icona Vintage Blue espressomachine, broodrooster en waterkoker echte eyecatchers en een lust voor het oog voor liefhebbers van vintage design. Onder het opvallende uiterlijk van de Icona Vintage Blue-machines gaat bovendien kwalitatief hoogwaardige technologie schuil.

Icona Vintage Blue espressomachine - van goeden huize
Dat het Icona Vintage Blue espressotoestel van goeden huize is, blijkt ondermeer uit de pompdruk van 15 bar en de ‘2 in 1’ filterhouder die elke kop koffie van een perfect romige cremalaag voorziet. Doordat de roestvrijstalen boiler bij het uitschakelen automatisch geleegd wordt, blijft er geen stilstaand water achter. Dat komt de kwaliteit van de koffie ten goede en voorkomt kalkvorming. Voor de liefhebbers van cappuccino is het apparaat uitgerust met een cappuccinosysteem dat de melk opschuimt tot een royale luchtige schuimkraag.

Deze Icona Vintage espressomachine zet indien gewenst tot twee kopjes koffie tegelijk en is geschikt voor het gebruik van zowel gemalen koffie als voorgedoseerde servings. Gemalen koffie dient daarbij te worden aangedrukt met de geïntegreerde aanstamper. Het transparante en uitneembare waterreservoir kan1,4 lbevatten en bovenop het toestel bevindt zich een verwarmplaat om de kopjes warm te houden.

Icona Vintage Blue broodrooster – goudbruine toast
Het Icona Vintage Blue broodrooster beschikt over twee extra brede, diepe gleuven waarin diverse soorten brood en twee sneetjes tegelijk gelijkmatig goudbruin worden geroosterd. Om brood slechts aan één zijde te kunnen roosteren, beschik het Icona Vintage Blue boordrooster over een speciale bagelfunctie.

Kleine sneetjes zijn met behulp van de liftfunctie probleemloos uit het toestel te nemen zonder de vingers daarbij te verbranden. Het bedienen van de diverse functies – opwarmen, ontdooien, bagel en stop – en het instellen van de gewenste roostergraad geschiedenis volledig elektronisch. De kruimels vallen onderin in een uitneembare kruimellade. Dat vergemakkelijkt het schoonmaken aanzienlijk. Antislipvoetjes zorgen ervoor dat het broodrooster stevig staat.

Icona Vintage Blue waterkoker – Snel aan de kook
Dankzij een vermogen van 2.000 W heeft de Icona Vintage Blue waterkoker niet meer dan enkele minuten nodig om een volledig gevuld waterreservoir van 1,7 liter aan de kook te brengen. Wanneer het water kookt, schakelt het toestel zichzelf automatisch uit. Dat is eveneens het geval wanneer er geen of te weinig water in het reservoir zit of wanneer het reservoir van de sokkel wordt genomen vooraleer het water kookt.

Het reservoir is voorzien van een wasbaar en dus herbruikbaar antikalkfilter met een lange levensduur. Het waterniveau is goed zichtbaar aan de achterzijde van het toestel.

De waterkoker staat stevig – en dus veilig – op een sokkel met antislipvoetjes. Dat de sokkel 360° draait is handig voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Het inox verwarmingselement zit veilig, onzichtbaar geïntegreerd in het toestel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist