Albertine fornuizen

inductie koken en elektrisch bakken

De AlberTine Inductie, een fornuis met een ontzagwekkend potentieel, kondigt een schitterende, actuele en dynamische lijn aan. Zijn naam is een eerbetoon aan de oprichter Albert Dupuy en zijn vrouw Alexandrine. De AlberTine is de waardige afstammeling van de eerste fornuizen ontworpen door de familie Dupuy in het begin van de 20e eeuw, of om precies te zijn: in 1908.Over een breedte van 90 cm glimmen vijf kookzones in een spiegelend zwart oppervlak, wachtend op de orders van de chef. De harmonische schikking van de knoppen wordt versterkt door de gedistingeerde omlijsting van de ovendeur, een aantrekkelijke handgreep en het wapenschild van La Cornue. De uitstraling van echte klasse, tot in de details.

De oven van 106 liter, de grootste op de markt, past zich perfect aan uw behoeften aan. Hierin kunt u elk culinair hoogstandje realiseren. Bij gebruik van het totale volume is deze oven uitermate geschikt voor een grote reerug of king size kalkoen. Voor zuiniger gebruik beschikt hij over een scheidingswand die het volume reduceert tot 48 liter. Deze AlberTine Inductie is genereus en werkt heerlijk eenvoudig: hij zal elke fijnproever aanspreken en elke gourmet in vervoering brengen.

De vlakke inductiekookplaat van de AlberTine is gemakkelijk schoon te maken, maar verwarmt even direct als bij gaskoken. Alle kookzones zijn uitgerust met de Power Boost-functie, waarbij de zones gekoppeld worden en een grote pan water nog sneller aan de kook gebracht kan worden. De kookplaat is tevens voorzien van kinderslot, lage temperatuurstanden en een automatische opwarmfunctie.

Samen met zijn oven met variabele inhoud weet deze AlberTine alle chefs te verleiden, van starters tot gelauwerde kenners. Inductie is de zuinigste en veiligste technologie wat betreft elektriciteitsverbruik en is een uitstekend alternatief voor koken op gas vanwege zijn directe hitte.

Uiteraard hoort bij de AlberTine de onmisbare afzuigkap CornuFé, beschikbaar in zwart en roestvrij staal. De combinatie van de AlberTine en de Cornufé afzuigkap zal vele kookliefhebbers verrassen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist