Aga

Cookshop collection


De donkere, gezellige wintermaanden staan voor de deur. Wat is er dan fijner om heerlijke gerechten te bereiden voor familie en vrienden? De praktische keukenbenodigdheden van de AGA Cookshop Collection maken koken écht tot een feest. Het assortiment onderscheidt zich door praktisch gebruiksgemak, hoogwaardig materiaalgebruik en het beroemde

AGA-design. Stuk voor stuk sfeermakers voor de keuken, ook als er (nog) niet op een AGA wordt gekookt.

Kom met het oog op de feestdagen inspiratie opdoen in de nieuwe, uitgebreide najaarscollectie. U vindt er verrukkelijke keukencadeaus voor uzelf - en voor andere kookliefhebbers!

Kookpannen en schotels om van te watertanden

De exclusieve collectie kookpannen en schotels is verkrijgbaar in verschillende karakteristieke AGA-tinten. Dit najaar komen daar twee fantastische kleuren bij: heide en pistache.

Alle kookpannen en schotels zijn speciaal ontworpen voor het koken met de AGA, maar vanwege hun superieure prestaties ook geschikt voor andere fornuizen en alle typen warmtebronnen. De zware, gietijzeren bodems houden de warmte uitstekend vast en verspreiden deze gelijkmatig. Op alle pannen en schotels wordt tien jaar garantie gegeven. Traditionele ronde braadpan. Deze is geheel van gietijzer gemaakt en kan daardoor op de kookplaat, op een gasbrander en in de oven worden gebruikt. De dikke bodem zorgt voor een perfecte warmteverspreiding, zodat braadvlees gelijkmatig gaar wordt. De diepe ovale schotel is ideaal voor stoofgerechten.

Dankzij de sobere schoonheid en fraaie kleuren kan deze zó op tafel worden gezet. Het platte deksel maakt veilig stapelen mogelijk. Verkrijgbaar in 2,5 en 4,5 liter uitvoering. De traditionele bakschotels zijn met hun fantastische kleuren een blikvanger op de eettafel. Ze zijn ideaal voor pastagerechten en allerlei andere ovenbereidingen. Verkrijgbaar in drie maten: 25, 35 en 37 cm. De moderne diepe Chef's schotel is perfect voor het bereiden van lasagne of gebak. De schitterende kleuren aan de buitenzijde harmoniëren uitstekend met de geëmailleerde roomkleurige binnenkant, die gemakkelijk is schoon te maken. Ook deze schotel is zo mooi dat hij direct op tafel kan worden gezet.

Kijk voor meer informatie op: www.aga.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over AGA Fornuizen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist