Reginox keukenaccessoires

Alles gegroepeerd

De dag dat het nieuwe keukenblad geplaatst wordt is in de meeste keukens de enige keer dat een keukenblad helemaal vrij van accessoires is. Naast apparatuur als een koffiezetter, een waterkoker en misschien een keukenmachine zijn er nog andere gebruiksartikelen die een kok graag bij de hand heeft. Tijdens het koken is het heel praktisch om messen en snijplanken direct voor het grijpen te hebben. Maar ook de olie- en azijnfles zijn handig om binnen bereik te hebben. Door de accessoires op één plek te groeperen bewaar je overzicht en rust op het aanrecht.ManhattanBij Reginox hebben ze daarom een strak accessoire eiland bedacht met de toepasselijke naam Manhattan. Naast zijn strakke vormgeving biedt Manhattan functionaliteit in optima forma. Het concept is leverbaar met verschillende modules, zoals bijvoorbeeld: een houten snijplank set, een messenset, olie/wijnfles houders en afdruiprek. Deze modules verhogen het gebruiksgemak in uw keuken en u heeft meer ruimte op uw werkblad.

Modules
De Manhattan-lijn is beschikbaar in drie lengtes: 70cm (voor 2 modules), 100cm (voor 3 modules) en 130cm (voor 4 modules). De modules zijn willekeurig met elkaar te combineren en bovendien uitneembaar. Voor het dagelijks combineert u de snijplank set met het messenset en het afdruiprek en tijdens een feestje komt de wijnfleshouder samen met de voedselcontainers en de saus-/dressingdispensers goed van pas.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist