Kenwood broodbakmachines

Als beste getest


In een test van zes broodbakmachines in de decembereditie van de Consumentengids heeft de Consumentenbond de stijlvolle BM350 broodbakmachine van Kenwood als beste getest. In de test scoorde Kenwood op vier van de vijf beoordeelde punten het oordeel ‘Goed’ en werd daarmee door de Consumentenbond uitgeroepen tot overtuigende winnaar. “Een prima machine die mooie broden bakt,” luidde het uiteindelijke juryoordeel.

Als onderdeel van het productvergelijk testte de Consumentenbond de zes broodbakmachines op het bakken van vijf soorten broden: witbrood, volkorenbrood, snelwit, krentenbrood en zonnepitbrood. Voor vier van de vijf broden ontving de Kenwood MB350 het predicaat ‘Goed’, resulterend in een puntentotaal van 71. Daarmee noteerde Kenwood de hoogste totaalscore van de zes geteste machines.

Het puntentotaal van de afzonderlijke broodbakmachines door de Consumentenbond was het resultaat van de behaalde scores in diverse subcategorieën die voor verschillende percentages meetelden. Daarbij wogen de bakprestaties het zwaarst (40%), gevolgd door de duurzaamheid (20%), het energieverbruik (15%), het gebruiksgemak (12,5%), de baktijd (5%), de veiligheid (5%) en de duidelijkheid van de handleiding (2,5%).

Het uiteindelijke juryoordeel van de Consumentenbond over de Kenwood BM350 broodbakmachine was uitermate positief. “Een prima machine die mooie broden bakt,” aldus de Consumentenbond. “Hij is relatief erg zuinig met energie en de duur- en stevigheidstest doorstaat hij met glans. De broden zijn over de hele linie goed, de gebruiksaanwijzing ook.”

Kenwood BM350 broodbakmachine

De BM350 broodbakmachine van Kenwood is in Nederland al enige tijd leverbaar en kenmerkt zich uiterlijk vooral door zijn hoogwaardige uitstraling, mede dankzij de metalen behuizing met het geborstelde RVS-design. De machine heeft een capaciteit tussen de 500 en 1.000 gram en kent instelmogelijkheden voor 14 verschillende bakprogramma’s. Daarbij is de kleur van de broodkorst naar wens in te stellen, waarbij de convectieventilator zorgt voor een extra knapperige korst. Verder is de machine uitgerust met een knop voor een 1-uurs snelbakcyclus en is de BM350 voorzien van een 1-uurs warmhoudfunctie.

Kijk voor meer informatie op: www.kenwoodworld.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist